Friday, August 1, 2014

Top Komentator July 2014


Maaf atas kelewatan umumkan top komentator untuk July....raya kan...
Tahniah buat 3 yg teratas tu.....

Sila email alamat utk hadiah...

Yang x berjaya cuba lagi bulan depan...

14 comments:

  1. assalamualaikum suria...tahniah2 buat mereka...:)

    ReplyDelete
  2. Eh.. Ada sesat no 10 pulak. Hahaha. Jadi la.

    ReplyDelete
  3. Yeay No. 5 :D Tahniah semua ^^ Eh.. ado hadiah 0,0"

    ReplyDelete
  4. ado laie namo den.. alhamdulillah..
    address I macam biasa yang latest I bagi haritu yer

    ReplyDelete
  5. Alamakkk tak perasan pulak untuk top 3 je.. ok tak apa.. nxt month I cuba lagi untuk dapatkan top 3 :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat yang berjaya ....Yeyyy no 1 hehehhe..Lya dah email detail kat SA tau

    ReplyDelete
  7. Usaha lagi untuk terus jadi top komentator bulan depan hehehe

    ReplyDelete
  8. Masih melekat lagi ni..Tahniah kepada semua. Alamat guna yang sama jugak kak :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah