Monday, August 4, 2014

Back To Work.....


Today's Breakfast....


I'm back to work peeps.....hoiii...lama cuti malas giler nak bangun tido...Malas nk pi keja...malas everything...mmuahaha. ....masuk opis ari ni syp sunyi je....laaaa ramai lg amik peluang bercuti....kalau la aku ni byk cuti kan...dh lama aku cuti dh ni...tp tu la....if x fikir vacation to Perlis bulan 9 nanti...mmg aku cuti je...hihihihi....
Korang ada yg dh start kerja ke?

19 comments:

  1. wuhuu...
    slamat bekerja kak,
    shark ari jumaat lagi dh start..
    heheh..

    shark dh tukar domain yer.
    jum terjah..
    www.ceritashark.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah2 dh tukar domain ...ni akak jeles ni...mlm kang akak terjah eh...

      Delete
  2. Back to work ye Suria..
    Sama dengan akak baru mula kerja hari ni.. tengok atas meja dah melambak huhuhu..

    ReplyDelete
  3. selamat bekerja..dan selamat hari raya

    ReplyDelete
  4. sama lah kita..malas je ni..huhu

    ReplyDelete
  5. samalah.. saya pun dah start keja.pagi tadi siap terlajak bangun lagi...hehehhee..

    ReplyDelete
  6. sy kamis lepas dah start keje... last week tak malas this week pulak rasa malas...

    ReplyDelete
  7. akakpun dah mula keje harini... sedap pulak nampak teh tarik (betoiker teh tarik)...
    fikirkan malas memangler tak nak gi keje.. tapi kenalah kan... baru boleh nak puasa 6 kot idak kat rumah memang taklerkan...

    ReplyDelete
  8. kita dah start kerja since khamis lepas kak. no cuti2 raya

    ReplyDelete
  9. Kakak pun dah start hari ini juga.
    Tak apalah kalau lama sangat nanti beban pun sendiri yg kena tanggung

    ReplyDelete
  10. Minggu lepas lagi dah bekerja. Hehe. Takda rasa apa sangat hari ni. Cool je. Haha

    ReplyDelete
  11. semangat jugak lah bekerja even mood still kedaung lagi..
    lama lagi cuti, mkin byk pulak kerja nnti

    ReplyDelete
  12. dah start semalam.. sama lah malas giler nak angkat kaki melangkah pergi kerja.. huhu

    ReplyDelete
  13. kita kerja kat umah jerrr .......

    ReplyDelete
  14. monday Blues sangat kan kak..walau dok rumah pun kena start buat kerja

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah