Thursday, August 14, 2014

Awesome Sand Creation..

Alangkah seronoknya andai dapat duduk2 tepi pantai 2-3 hari kan..nak2 kalau lepak dgn anak or orang tersayang kan....ye aku seorang yang mencintai keindahan pantai...huiii...lama gila x mandi laut....lama gila x lepak tepi pantai....

Aku x pernah tau pun bab2 sand creation yg sgt2 unik ni...cantik2 kan...korang setuju x dengan pendapat aku...dapat gambar ni dari whatsaap so aku share kat sini sebab keunikkan seni yg di ketengahkan....kalau aku yg buat...hurmmmmm....confirm la roboh semua...ni mesti ada bantuan dari sumber2 lain untuk kukuhkan pasir ni...if x takkan la kukuh sampai macam tu sekali....

Meh aku belanja tgok gambar...












Amacam?

Kreatif?

Cantik?

Awesome?

Tak terjangkau dek akal fikiran kan?

Mmg sgt2 kreatif.....bila la aku dpt main pasir dengan dania ni...
Even Dania dh besar....kami suka je luangkan mada brrsama....lately ni je x dpt....tunggu la bulan 9 nanti....dah apply cuti...dan cuti aku pun dh zero....hurmmm....


25 comments:

  1. uikkk cuti dah zero ke kak??? hew hew hew... tapi sand castle di atas semuanya memang cantik2 dan kreatif...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak buat cane....cuti mmg dh abih dh...

      Delete
  2. sgt2 cantik dan kreatif

    kalo boleh nak bekukan jgn bg hancur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn...buat susah2 nanti roboh jugak...

      Delete
  3. Cantikkkkk tapi tak kekal lama huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. Lya pon suka gak ..time g pantai byk jer benda nak di deco...

    ReplyDelete
  5. Mmg cantik...kalau tgk kat astro, ada satu siri tentang kerja baut sand castle ni...mereka mmg professional

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah doc...pernah tgok...tp tu la kebanyakkan ygbuat ni mat saleh

      Delete
  6. cantikkkk.. hihi..

    follow sini #1125

    ReplyDelete
  7. Ni kalau dah siap datang orang terus sepak apa perasaan agaknya? Hahaha

    ReplyDelete
  8. Cantiknya...

    Anugerah Allah kepada mereka yang kreatif itu...

    ReplyDelete
  9. Waa.. :0 Ini pasir ke? Hua.. 0,0

    ReplyDelete
  10. Hahaha, main pasir mmg best, cuma aku lagi gemar air terjun dpd pantai..takut sunburn muka i ni~ hahah.. haa mmg cool sand castle diorg..tp xheran lah, sbb diorg ni even nak buat sand castle pun siaplah dgn segala bagai alatan bagai..tu yg hasil dia gempak..kalau kita punya, tiup dh roboh, haha tipu kan~ :p

    ReplyDelete
  11. Perghh... Mmg kreatif... X tercapai dek akl..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah