Friday, August 1, 2014

Tak Baik Oi...Mahal Rezeki...


Ngeh..ngeh..ngeh.....ada plak buat lawak cenggini...raya bukan hari2 oii...setahun sekali jer kot...mahal rezeki buat cenggini....
Harap2 benda ni x wujud eh...ni gurauan semata2 ni...fenomena viral ni...Respect kat dorang yg kreatif ni....tp jgn buat betul2 eh.....
Tak baik...berdosa...

16 comments:

  1. lawak eh..jgn la ada yang betul2 buat cam ni nanti

    ReplyDelete
  2. hehe..duit rya pun drive thru yer,, melampau..haha!

    ReplyDelete
  3. kan...tak baik buat macam tu...hehe

    ReplyDelete
  4. Berdosa ke SA kalau buat macam tu? Hehe.

    ReplyDelete
  5. Haha.. nak minum dan makan laa.. tiga-tiga pun nak :P Nak sembang gak.. masuk rumah tumpang air-cond/kipas xD

    ReplyDelete
  6. tapi bebudak skang ni agak brutal tak macam kita dulu2 still malu2.

    ReplyDelete
  7. hahaha pantas saja kasi duit raya drive thru.. mesti rumah dia ni kena attack ngan bebudak..
    ada jugak yang post video dok buat lawak hihiks.. macam macam..

    ReplyDelete
  8. macam tak ikhlas je kalau betul2 ada kejadian mcm ni.. jgn lain kali ada tradisi mcm ni sudah..

    ReplyDelete
  9. Huhuhuhu jgn buat camni jgn buat camni tak baik tak baik ...

    ReplyDelete
  10. tetamu datang beraya kena di layan dan menjamu tetamu juga kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah