Friday, August 29, 2014

Sakitnya Kena Buang Kerja...




Aku pernah rasa macam mana susahnya bila terpaksa di buang kerja....dengan anak masa tu kecik...aku plak ibu tunggal..pedih..perit hanya allah yang tau...hingga aku ambil keputusan nekad berhijrah ke KL...berkorban masa dan tenaga berulang di permulaan...berkorban perasaan tinggalkan anak...berhijrah terus ke KL....
Semoga semua 6000 pekerja yang terlubat tabah dan cepat2 dapat kerja....amin....

15 comments:

  1. kalo byk komitmen..aduhai kesian lah kn

    ReplyDelete
  2. Samala...lagi2 kalau baru buat loan ke apa...huhu..

    ReplyDelete
  3. Aminn..semoga tabah..setiap kesusahan, insya Allah di balas dengan kesenangan

    ReplyDelete
  4. itulah..kesian..sekarang ni kos hidup makin tinggi..

    ReplyDelete
  5. terfikir kejap housemate kija dengan mas..

    ReplyDelete
  6. sha pernah dibuang kerja menerusi sms je... nak report pun tak boleh sebab takde janji black and white... perit jugak la rasa time tu.. lagi2 sha anak sulung... aduhai...

    ReplyDelete
  7. peritnya klu tiba2 dbuang kerja..huhu

    ReplyDelete
  8. Kesian jugak kan...tapi dah terpaksa...mungkin ada rezki kat yempat lain...

    ReplyDelete
  9. tak terbayang kepayahan mereka.. sabarlah.. inilah ujian kehidupan..

    ReplyDelete
  10. Yakin dgn Allah... Rezeki Allah itu Maha Luas...

    ReplyDelete
  11. Semoga mereka tabah& berusaha....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah