Monday, August 4, 2014

Pekerja Memanjat Pokok


Aduhaiii...cramp perut aku gelak...Bukan gelak apa...aku dpt dari wasap grup...tgok baca betul2...x tau la betul wujud ke x Iklan ni....macam x logik jer....
Sapa la yg advertise iklan ni kan...banyak tul basic gaji dia...
Hehehe.....
So...sapa2 yang berkelayakkan boleh la apply....aku x layak sebab x reti kotpanjat2 ni....
Tersalah panjat kang kot x turun2...
Hahahaha....

12 comments:

  1. haip haip panjat apa tu ek? ekekekeke....

    ReplyDelete
  2. salah taip kot..besar gaji nya tu kalo dah beribu..hihihii

    ReplyDelete
  3. Ni kalau sub dekat orang yang bela beruk panjang pokok kelapa pun still untung lagi ni. kira la percent berapa nnti. Hahaha

    ReplyDelete
  4. rm650 kot..
    terlebih kosong..
    typo error

    ReplyDelete
  5. kalau mcm tu I nak apply lah.. senang je panjat pokok cukup bulan dapat gaji RM6500 tak payah duduk kat opis.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Giler r..lepas nie akan ada satu course dekat U..panjat pokok..:)

    ReplyDelete
  7. rasanya typo tu...mungkin 650 kot...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Takkan la sampai ribu riban gaji tukang panjat kelapa kalah setiausaha..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah