Wednesday, August 27, 2014

Review Product Harum Malam

Hi korang...

Pertama kali aku diberi peluang untuk review product Harum Malam yang dikeluarkan oleh Legacy Secret  yang mana ianya menjadi bualan hangat oleh mereka2 yang pernah dan sedang mencuba..Harum Malam yang ternyata berkesan dan memberi kepuasan kepada mereka yang mengamalkannya...

Jom kita tengok apa keistimewaan Harum Malam yang menjadi sebutan para gadis dan wanita di luar sana...

Harum Malam, supplemen dalaman mewangikan tubuh sepanjang masa. Diadun dengan ekstrak ros dan kaya dengan ekstrak herba seperti sirih, buah tin, kismis, madu, goji, limau purut, kayu serapat, buah delima, manjakani, pueraria lobata, pueraria mirifica yang dapat membantu mengatasi bau yang kurang enak dari tubuh.
Hasilnya tubuh akan wangi semulajadi jika diamalkan berterusan. Ia mampu membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Ianya juga dapat mencegah masalah dalaman wanita, memberikan tenaga dan menambahkan stamina untuk melakukan aktiviti seharian.

Didatangkan dalam pek baru yang sungguh elegant dengan pemilihan warna yang mampu menarik perhatian pembeli, korang jangan terkejut pulak bila tengok pihak Legacy Secret keluarkan pek terbaru ni...kenapa?? sebabnya pihak Legacy Secret tak nak korang keliru dengan produk tiruan..so kena check betul2 botol Harum Mlam ni dan pastikan korang pilih yang ORIGINAL..eh...ada ke yang tiruan?ada uolls...so nak elakkan dari terbeli produk tiruan korang kena la beli dari Legacy Secret sendiri...

Kebaikkan produk Harum Malam
  1. Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual, bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering.
  2. Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  3. Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing.
  4. Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon.
  5. Mengurangkan tekanan
  6. membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan megurangkan kedutan
  7. membasmi masalah bau badan
Khasiat Lain Harum Malam
  1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
  2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
  3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
  4. Melegakan panas badan.
  5. Menegangkan payudara &mencantikkan payudara agar lebih sihat.
  6. Mengetat otot kewanitaan.
  7. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
  8. Menambah keharmonian suami isteri.
  9. Menyihatkan rahim.

Amalkan 2 kali sehari 1 sudu besar setiap pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar sebelum tidur, disarankan juga agar ini di consume oleh mereka2 yang sudah berumahtangga kerana  produk ini dapat merapatkan organ intim wanita, yang belum berkahwin boleh mengelakkan dari jangkitan keputihan dan membasmi masalah bau badan...

Ibu mengandung tidak dibenarkan untuk consume produk ini.

Jom kita tengok pulak Info- info Keselamatan Produk Legacy Secret

Pastikan logo sebenar Legacy Secret


Antara cara-cara mengenal pasti ciri-ciri keselamatan produk Legacy Secret
Mengenalpasti Label Asli Legacy Secret adalah penting bagi mengelakkan kesan sampingan ketika korang consume product Harum Malam ini.

Jom kita check betul2...mencegah adalah lebih baik dari mengubati kan?


1. Pengesahan melalui visual - Lihat perkataan "LS" dari sudut serong 15 darjah.



2. Pengesahan melalui sentuhan


Cetakan timbul yang dapat dirasa menggunakan jari pada botol produk



3. Pengesahan melalui QR WeChat

Imbas kod product dan info yang diberikan



PERINGATAN!!!

1 QR kod hanya boleh diimbas 5 kali sahaja
Sekiranya melebihi had anda akan diberikan no telefon syarikat kami untuk pengesahan produk
pastikan membeli produk yang ORIGINAL untuk mengelakkan kesan sampingan
WeChat ID  : harummalam

Video rujukkan :



SUMBER RUJUKAN







17 comments:

  1. yang penting beli yg original...check dulu sblm beli..kang tak pasal2 dpt yg tiruan lg bahaya kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...skrg ni byk tiruan...tp yg produk ni insyaallah ok kalau beli dari Legacy Secret sendiri

      Delete
  2. lama dah nak try benda nie..thumbs up kak..

    ReplyDelete
  3. terbaik tau harum malam ni, tak sesia ambil tau.. percayalahhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah Bren pun dh cuba dh...syp2 je tau...

      Delete
  4. kena kawen dulu baru leh try kan kak ^_^

    ReplyDelete
  5. memang bagus ni..dah pernah try :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah