Thursday, August 14, 2014

Pelbagai Makanan @Hotel Istana

Sambungan entry Majlis Hari Raya MMC 2014 last week...take 5 kejap...gambar mmg dh ada dalam draft..x best if x share gambar makanan kan.....so gambar2 kat bawah ni semua yg sempat aku snap....chef2 tu siap tanya...nak masukkan dalam magazine ke kak? Hihihi...

So tgok gambar eh....aku x letak capture...





















Ni mangkuk aku....suka sgt mkn mee rebus...tp yg ni x berapa nak best....

Aku nak belajar buat mee rebus ni....sebab anak dara aku suka....family pun suka...
Ntah bila la nak belajar tu kan....masa pun jarang ada dh sekarang....
Masa untuk diri sendiri pun xde....
Sabar je la....slowly la kan....aku berjaya buat nanti aku share kat sini eh....


15 comments:

  1. Sedapnyerrr ..alahai jeruk tuu buat air liur menitik huhuhu . ..

    ReplyDelete
  2. mknn semua nmpak sedap2 tp terliuq kat jeruk buah jg.

    mee rebus nak sedap kene ada ubi keledek dan air rebusan udang..

    ReplyDelete
  3. asam cermai tu my favourite tu kak... alamak teringin pulak tetiba...hik hik hik...

    ReplyDelete
  4. hahaha beria chef tu tanya...akk ada gaya photog ke ape? kihkih....mesti chef tu nak tumpang posing kan?? ahaks

    ReplyDelete
  5. meriahnye beb...mcm2 ade....sonok layan perut nie....mkn sikit tapi semua rase baru puas hati hahahahaha...

    ReplyDelete
  6. haha. Baik punya bahan chef tu. Masuk dalam magazine ye. Dia tak tau ni blogger retis agaknya :p

    ReplyDelete
  7. Adoi nampak asam tu cik akak telan air liur..mak aii..
    Semenjak dua menjak nie..tekak memang nak makan benda masam je..

    ReplyDelete
  8. nape tak iyakan jer, katalah magazine akk kat link gini-gini, wah secara tak langsung promo kans.... hahahahahaha

    ReplyDelete
  9. lapar bila tgk pic2 di atas..

    ReplyDelete
  10. Arghhhh gila kepelbagaian makanan sgguh ! mau kembung perut aku kat sini semua nak makan..haha nice~

    ReplyDelete
  11. Jeruk cermai tu jrng nk jmpa...

    ReplyDelete
  12. wah..macam macam menu ada..sangat menyelerakan haihh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah