Wednesday, August 20, 2014

WW ~ Bekalan Hari Ni....

Wordless yg x berapa nak wordless sgt2...
Bekalan lunch untuk hari ni....yeay...aku berjaya habiskan stok dlm peti ais.....hihihi...tinggal telur je lagi.......


Sambal Udang


Ikan goreng bodoh....


Ikan masin gelama jeruk....semerbak rumah bau ikan masin....

Lunch kejap lg mkn ngan kawan2...diorang pun bawak lauk jugak....

Opis baru of coz...slowly aku dh boleh adapt....selesa mmg seles cuma kerja heavy skit dari biasa sampai aku xde masa nak bersosial....weekend la nampaknya aku  cuba terjah rumah korang...aci tak?
Time lunch pun x sempat  jenguk korang...sian aku kan.....


13 comments:

  1. Nice sambal udang.... :)
    Letak la resepi dekat sini..hehe

    ReplyDelete
  2. wahhh..sedap2 menu lunch tu SA... nak makan pun semangat nti... hehe.. aci je weekend baru BW.. hehe

    ReplyDelete
  3. sodap nampak eh udang tu.. hihi.. selamat menjamu selera kak.. :)

    ReplyDelete
  4. Menu ringkas tp nmpk sedap sgt....

    ReplyDelete
  5. Best wooo ber pot luck macam tu dlm opis

    ReplyDelete
  6. bestnya kalau seopis ngan SA ni.. boleh pakat bawak lauk sikit sorang kan.. sekarang takde geng kurang seronok..

    ReplyDelete
  7. Cedapnya sambal udang tu...
    Simple .. tp myelerakan..especially ikan masin tu..

    ReplyDelete
  8. sambal udang tue mcm x ckup jer..
    bsok kena buat lebih tu kak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah