Sunday, August 17, 2014

Segmen Blogwalking MERDEKA Bersama Ayuinsyirah



Terpanggil untuk support segmen blogwalking bersama Ayu Insyirah ni...kepada follower blog Suriaamanda kalau nak join boleh jer join...klik banner eh...jom support ramai2...

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe..kalau yang dah follow ..terima kasih banyak2...hehe
2. tajuknyer segmen : blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

Tarikh tutup 

31 August 2014 @ 10.00 malam....


29 comments:

  1. Segmen Merdeka ..All the best & selamat bersegmen ya SA

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen..su pun join jg..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    Selamat berkenalan..Sudi-sudilah intai rumah baru saya.
    http://acikwatie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama_17.html

    ReplyDelete
  4. blogwalking dari segmen yg sama.. :)

    ReplyDelete
  5. terima kasih ...sudi join segmen ayu... joom kita sama2 blogwalking.. klik link dibawah ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. Salam merdeka,
    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.. selamat bersegmen.. :)

    singgah dr segmen yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal, saya dari segmen yg sama, done follow u, jemput singgah ke blog sy juga, tq!

    http://norazua10.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  9. selamat berblogwalking ^^,

    ReplyDelete
  10. Hai, Nad singgah dari segmen yang sama. Jemput datang ke blog Nad :)

    ReplyDelete
  11. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. View mine :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yang sama..:)

    http://ceritaejoy.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka.html

    ReplyDelete
  13. hye tuan rumah :)
    datang mlawat dr segmen yg sama ^__^
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/blogwalking-merdeka-bersama-ayuinsyirah.html

    dah join GA MG?
    kalau dh tengkiuuuuu!
    kalau belum meh la join :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  14. http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen dan berblogwalking

    ReplyDelete
  16. Hai, wawa datang dari segmen yg sama :)
    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama-ayu.html

    Nak menang hp free? jom join, tinggal 1 hari lagi :)
    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/xiaomi-redmi-note-contest-play-to-win.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan. Kalau sudi jemput singgah blog saya. Tq =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  18. Salam kenal dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  19. BW! Kita join jugak! ^^

    http://ehtejakettew.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.htm

    ReplyDelete
  20. Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

    ReplyDelete
  21. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini
    jemput singgah blog CT pulak yaaa..
    --> Segmen Blogwalking Merdeka By Ayu Insyirah

    ReplyDelete
  22. Singgah BW di sini.. Jemput la singgah ke blog saya pula.. Tuan blog handsome orangnya hahaha...

    ReplyDelete
  23. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah