Wednesday, August 13, 2014

WW ~ Follower Suriaamanda Terkini

Assalamualaikum. ..
Ramai dh follower aku...even dh lama blogging baru 1k lebih je....kira ni pencapaian terbaik jugak...


Terima kasih buat korang yang sudi follow blog aku yang ntah apa2 ni...nanti aku terjah rumah korang eh..raya bukan sebulan 2 kan....kat sini bila2 pun raya...
Aku blogging guna hp ni pyh skit nak blogwalking...harap korang faham....
Laptop tertinggal kat Seremban...Insyaallah aku datang bertandang eh.....

Terima kasih....

Sayang korang ketat2....

37 comments:

  1. Replies
    1. Thanks dear..belum sempat singgah umah u...

      Delete
  2. tahniah kak,makin bertambah follower..

    ReplyDelete
  3. eh baru follow semalam :)
    tu ad gambar MG ..hehe
    congrat for the folower achievement sis

    jom join GA MG :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  4. perghhhh...ramai oiii...hahahaha :D

    ReplyDelete
  5. kita banyak blogwalking guna hp jer..hihi..

    ReplyDelete
  6. follower saya tak sampai pun seribu..hahaha

    ReplyDelete
  7. Heheheh alhamdulilah...follower setia ramai SA...untung sgt :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. ...ju pun kan....thanks ju...

      Delete
  8. tahniah...makin bertambah followernya...sejak pakai wp ni, ema tak tahu berapa follower ema pun...huhuhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu sbb SA x tukar domain lg...tgh berfikir2 ni

      Delete
  9. Hebat ni. Yela. Jadi retis pun dah kan. Hehe

    ReplyDelete
  10. congrats & all the best to you in future..

    ReplyDelete
  11. fuyooooo... termasuk saya kan? kan? kan? kan?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah