Thursday, August 28, 2014

Mujibur Mari..Oh...Mujibur Mari.....

TARIKH : 26 OGOS 2014
LOKASI KEJADIAN : STESEN MINYAK BHP DAMANSARA JAYA

Cik abg singgah isi miyak kat sini...aku just jadi Queen Diva...duduk je tunggu dalam kereta...

Sambil tu perati je tgk staff BHP ni rajin2 belaka...

cuma kan bila aku tgok lelama....


Cashier = Bhaiya


Door Man = pun Bhaiya jugak....

Yang keluar jalan nk p lap cermin kereta = Punnnn Bhaiyya lagiiiii.....

Mana pegi Abg Ramli....Abg Ajis...Abg Sudin....

Tun Tuah pernah berkata:


Takkan Melayu Hilang di Dunia (baca dalam nada bergema)

 Ciss...dia tipu... sebab dia yang hilang dulu taawww

Mana erkk Melayu2 ni semua.....Jap aku cari....

v

v


v


v


v
mana adiks

v

v

mana abangs2

v

Yeayyyyyy....jumpa dah!!!!!!!!!!


AF Musim Baru ....Bhaiya tiada di sini..




Perhatian!!!
** Sila angkat tangan, siku paras dada dan pergelangan tangan berpusing macam nak tanggal mentol lampu sewaktu menghayati klip lagu ini**

Sumber > Google & Youtube

22 comments:

  1. teda mujibur, teda orang kirija la kakak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waa...mesti sally ada bf mujibur ni...

      Delete
  2. tu lah bangsa melayu.. tak habis habis nak berhibur.. phui~!

    ReplyDelete
  3. adoillahhh ketawa terbahak2 dah ni... ooopss hilang diva ketawa terbahak2...ekekekeke...

    ReplyDelete
  4. melayu xnak kerja gaji ciput..paling kurang CEO..:)

    ReplyDelete
  5. hahaha..itu bhaiyaa jugak kalo datang melesia kirija tade kesah punya..

    ReplyDelete
  6. Hahaha..kelaka...melayu semua suka berhibur, x nk kilija gaji ciput lor..

    ReplyDelete
  7. abang abang ajib semua tu nak pemes jer, apa barang... muahahaha

    ReplyDelete
  8. fuhh.kak SA..dalam sungguh entri ini... he he.. tapi, saya sangat2 setuju..

    ReplyDelete
  9. mujibur bhaiya. Haha. Lawak pulak la entri ni SA. Memang semua tempat penuh dengan diorang ni. Bhaiya ok lagi. Yang dari seberang punya la sepah tu. Siap buat hal pun banyak

    ReplyDelete
  10. Cik akak tak faham tajuk entri..hihi...

    ReplyDelete
  11. Mana nak cari dah org melayu kat pam minyak..suma org bangla jerk..

    ReplyDelete
  12. lom habis tengok citer mujibur mari ni..tapi tu lah kan reality..sana sini orang dia je la

    ReplyDelete
  13. Mujibur pandai pujuk...haru...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah