Sunday, August 17, 2014

Kesudahan Kisah Buka Puasa...

Lagi lama aku pendam citer ni...lagi banyak memori gambar aku penuh....bab raya kat Hotel Istana dah settle...satu part ni je lagi yang masih dalam draft...slowly la kawan2 semua...aku akan up satu persatu hutang2 entry aku eh....senang aku nak transfer gambar kan...memori makin lama makin banyak....ni tengah ada masa aku buat la....Isnin ni dah xde chance nak blogging cra berhemah apatah lagi BW....aku masih menantikan masa yang flexible kat opis baru.....

bersama group HR...kami memang suka bergambar....

one more snap....


ni dengan group CA....kami memang sedondon merah...

one more snap...
menu dalam dome kat meja aku...
semua tu aku try...
last dishes aku nyer plate...

Kesian korang kan...citer dah basi baru aku nak up kat blog....
tp xper asalkan aku ada entry kan...aku tgh gigih buat 5 entry satu hari ni...bertabah la korang baca nanti...tp aku berterus terang la kan....entry2 yang korang baca ni adalah auto publish...ni semua sebab aku xde masa terluang untuk update on the spot...tgok la pada situasi dan lebihan masa yang ada....bila kat dept baru ni nak hadap suasana baru dan bos baru...campur lak kawan2 baru...expatriate yang satu department..aku x leh nak bayang...silap haribulan...hp x leh pegang....

cum aralat x dapat nak blogwalking macam selalu la...kalau dapat pun time weekend.....

7 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah