Monday, August 11, 2014

Selamat Pagi Follower Suriaamanda. ..


Assalamualaikum....
Selamat pagi u olls....mcm mn ari ni? No Monday blues ok....hari ni kena productive....
This week minggu terakhir aku di VD department ..perasaan?
Agak berkecamuk sbb x sampai pun 3 bulan kat sini aku nak kena pi Dept lain...opis pun bertukar ke opis lama aku balik...ermmm x pe la kot...boleh belajar benda baru....tgok la nanti situasi kat situ mcm mn....aku kat VD dh selesa...kena plak tukar nanti...aduyaii...nak bg selesa balik tu yg payah....T4...please be nice to me...
Nak hadap boss baru ni....ermmmmm.....korang pun paham kan....

16 comments:

  1. Selamat pagi, mama singgah sini.. :)

    ReplyDelete
  2. No worries sekali sekala keluar dr comfort zone akan mengajar kita lebih byk benda baru...just go for it!

    ReplyDelete
  3. betol kak.. bila kita dah selesa dgn satu bos tu kita jadi nak dgn dia ja.. sebab kalau orang lain perangai macam lain pulak ... ^_^ semoga kak boleh adapt dengan suasana baru...

    ReplyDelete
  4. morning along....

    ishh mau tak berdebar nak ke opis baru....hope along cepat serasi dgn bos baru...all the best along..

    ReplyDelete
  5. selamat mengadap bos baru.. hihi.. selawat banyak2..

    ReplyDelete
  6. salam. selamat pagi dan selamat tengah hari dan selamat petang sis hehe :))

    ReplyDelete
  7. Ramai sangat berebut staff cemerlang la ni. =D

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  8. Morning akak.. today no Monday Blues sebab bos tak dak.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Hehehe sabar sabar tarik napass dlm2 tau..baca bismillah doa byk2

    ReplyDelete
  10. duhhh take time nak serasi tu..
    all the best to you SA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah