Monday, August 4, 2014

Idea...oh....Idea.....

Entry gilo dari aku yang sedang kekeringan idea....

Aku owner blog Suriaamanda...
Aku adalah perempuan..
Aku sekarang sedang berbaring sambil pening x tau nak update apa....idea x datang2....
gambar banyak tp tu la...aku kebingungan....
Tapi aku adalah mahu berblog jugak..
Kenapa tiba2 aku xde idea? 
Aku pun tak tau
Tiba2 aku lapar..Tapi tak ada pa nak makan....
Aduhai....
Sungguh Kesian Aku....
Sungguh Kesian....



*** boleh x update macam ni...***

12 comments:

  1. kak SA, akak ok takni? hahahahaa

    ReplyDelete
  2. hahahak.. kekadang tu memang idea kelaut kan kak..
    dalam kepala ada banyak menda nak tulis nak share tapi tak ada mood hihiks..

    ReplyDelete
  3. anda di tag..

    http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/08/segar-bersama-fresh-care-dan-safe-care.html

    ReplyDelete
  4. ^_^ mcm ni post pon ada.. Hebat-hebat. Hege

    ReplyDelete
  5. Betul2 punya kekontangan idea nak berblog nih..

    ReplyDelete
  6. idea cuti raya kak...hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Hahaha boleh jer JANJI UPDATE tetap jalannnnnnnnnn

    ReplyDelete
  8. haha bolehlah janji update..blogger tegar kan

    ReplyDelete
  9. janji berupdate walau takde idea kak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah