Sunday, August 31, 2014

Top Komentator August 2014

Top Comentator

Azhafizah Md Nor (77)

Normi Nieza (65)

suhailah hamid (62)


Alhamdulillah....untuk ke sekian kalinya aku umumkan top komentator untuk August 2014

Jatuh kepada 3 yang teratas tuh....tahniah buat 2 komentator baru iaitu Normi Nieza dan Suhailah Hamid...terima kasih sebab setia mengunjungi blog aku yang x seberapa ni...sila hantarkan alamat korang kat aku, untuk Azhafizah...akak dah ada alamat awak dah....

Suriaamanda@yahoo.com ( letak tajuk Top Komentator August 2014)

Tahniah buat semua juga......kita nantikan siapakah Top Komentator seterusnya untuk September 2014

14 comments:

  1. Adeh... Sikit lagi ni.. Kena tingkatkan usaha lagi. Kih3..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada mereka yang rajin...^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah...saya budak baru belajar. Maybe 1 hari saya akan berada di atas..hehehee..

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada pengomen tegar! Walaupun hanim tak termasuk dalam senarai, tetap akan sentiasa support kak suria dan blog Suria Amanda! :D

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat semua yang berjaya! ;)

    ReplyDelete
  6. uhwaaa... tahniah kepada yang geng ohsem ogos :D nak kena serang laju laju bulan ni.. hiksss

    ReplyDelete
  7. 77 My lucky Number tu..Nice! Tahniah semua :) Thanks Kak!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah