Friday, August 8, 2014

Port Dickson Pagi Tadi....

Dapat gambar dari Whatsapp....aku tanya sahih ke tak ni...sahih berita ni....kita tgok ada x keluar paper or TV malam kang ke...hoiii....biar betul kan....risau plak aku...sedara amra sahabat handai ramai di PD....

Mamyharraz...benarkan ini?






Sama2 la kita berdoa xde apa yang buruk berlaku....patut la cuaca mendung jer kan.....kita tunggu sejauh mana kebenarannya...xde caption kat gambar sebab aku speechless...x tau nak type apa...risau pun ye jugak...risau keselamatan nelayan2 kita...walau bukan sedara mara aku kan...

Semoga allah melindungi semuanya...

11 comments:

  1. ya allah betul ke ni..puting beliung kan..

    smg tiada apa2 benda tak baik yg berlaku.

    salam perkenalan dari saya sue

    jemput jln2 ke blog saya sihatitunikmat.blogspot.com

    TQ :)

    ReplyDelete
  2. Apapun kita nantikan berita malam ni atau kat paper esok..

    ReplyDelete
  3. kejadian yg sama berlaku dulu kat pantai lido JB..waktu petang balik kje nampak pusaran tu kat laut..

    ReplyDelete
  4. Sy pernh nampk benda ni blkg umah sy dulu...dia mmg wujud dan meranapkan satu kpg....
    Sy pun ada bc brita ni tadi...berlaku di PD....rasanya sahih nih...

    ReplyDelete
  5. ade dengar dan tengok jugak gambar ni..kena tahu kesahihan jugak

    ReplyDelete
  6. Menakutkan... semoga Allah melindungi... aamiin.

    ReplyDelete
  7. Dulu kat taman perumahzn lya ada skali berlaku tp lalu kot tgh2 jer tak kena la umah yg kena pokok2 jer semua bergotang takut tgk sekalu ngan pasir terangkat

    ReplyDelete
  8. ada tengok gambar ni kat fb haritu.. takut nak share sbb takut benda tak sahih..

    ReplyDelete
  9. memg btul nih kak..blaku area bndr...dh la fmly sy ramai kt pd

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah