Tuesday, August 12, 2014

Majlis Hari Raya 2014 MMC....

Last week...7hb aku berpeluang ke Majlis Hari Raya MMC...seawal pukul 3pm dh tercegat masuk  Hotel Istana dah...sampai2 je group aku yang awal ...biasa la open house company...aku bertugas...tiap2 tahun bertugas...nama pun secretary...


Ala2 arabian night plak deco atas pentas


Eh macam tudung saji mak aku je...


Seating arrangement


Ukiran ais ni ttp ada...trademark kot...


Mazley and Lela...dh mcm kapel....


Aku serba hijau ikut theme


VD team....


 Dengan Ju dari dept yg sama

Ada banyak lagi gambar...tp bukan gambar aku....lebih byk gambar makanan...sempat nanti aku update...ok?

Aku nak settle claim boss jap...semua kena settle sekarang sebab minggu ni minggu akhir aku kat department ni...sedih....

Sapa nak tolong aku packing???


17 comments:

  1. ok i tunggu nak tengok gambar2 makanan..
    alaaa dah nak start packing ke.. ok lah nanti I tlg.. tlg dari jauh hehe

    ReplyDelete
  2. ukiran ais tu menarik..
    meh nk tlg packing ;)

    ReplyDelete
  3. seronoknya...cantik tema hijau kan..

    ReplyDelete
  4. pindah dept lain ke akk..sedapnya makanan sana kan..

    ReplyDelete
  5. cantik ukiran ais tu..MMC ye sis..cayalah..hihi

    ReplyDelete
  6. wuuu..
    shark xdek terima pn jemputan nie :(
    sdih gni.

    ReplyDelete
  7. Pindah tempat lain ke lapas ni SA? Ni mana pic makanan ni. hehe

    ReplyDelete
  8. bestnyer ada jemputan hari raya, kami tak boleh buat jamuan, semua sektor kerajaan tak leh buat jamuan raya sbb menghormati MH17.. so tahun ni buat jamua sendiri-sendiri sajork

    ReplyDelete
  9. meriah majlis hari raya..of course makanan banyak :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah