Sunday, August 24, 2014

Ketupat Rendang Keju..

Korang ada tengok x citer lakonan Remy Ishak ngan Siti Saleha kat Astro Warna? Aku tertengok masa tgh migraine...

Sweet sangat citer ni....suka sangat aku tengok Remy Ishak...lakonan dia mantap sangat2...x pernah x menjadi...



Dah kenapa citer pasal Remy Ishak kan...hihi..aku x suka dia di gandingkan dengan Maya Karin coz for me x sesuai...aku suka gandingan Remy dengan Nadiyaa Niesa...dalam citer aku x ingat tajuk...if x salah ada Diary dan hujung dia Sara...ala lakonan diorg sekali dengan Anzalna Nasir...ntah la x ingat tajuk dia...

Tak kisah la tu...janji aku suka lakonan Remy Ishak...bagi aku lakonan dia sikit pun xde cacat cela...memang menjadi ..dalan filem CUN pun menjadi just gandingan dgn Maya Karin tu x kena (pandai2 je aku kan) dengan Siti Saleha ni ok la..ni kang ada plak yg kritik aku lebih2 kang...ramai je peminat Maya Karin kot dlm blog ni...ahaks...

Sapa peminat REMY ISHAK??

posted from Bloggeroid


14 comments:

  1. saya tgk jgk citer nie..best..:)

    ReplyDelete
  2. betul tu. remy ishak menjadi sgt kalau dia berlakon. bgla watak jenis apa sekalipum

    ReplyDelete
  3. start admire sejak nur kasih..

    ReplyDelete
  4. Remy berlakon mmg besttttt ;D hee

    ReplyDelete
  5. Kat umah x de astro... sy biasa2 je..x delah minat sgt dgn lakonan remy ishak tu..

    ReplyDelete
  6. tak minat sangat laa akak tapi okaylah dia belakon..
    ske abam fahrin :P

    ReplyDelete
  7. Cite tu comei jer part gado...hihi

    ReplyDelete
  8. maya karin nampak tua, remy ni muda sikittttttttt.... huahuahua
    rendang keju?? imejin kejap...

    ReplyDelete
  9. dengan bangganya mengangkat kedua dua tangan bahawa kite lah peminat setia remy ishak no 1 di malaysia. ecehhh. over je. hahaha. memang mantap lakonan remy. dia boleh bawa semua character. dah diva sekarang

    ReplyDelete
  10. Cakap pasal Remy Ishak ..hehehe muka dia cam adik Lya hehehe ..sebutirr ..........

    ReplyDelete
  11. Umah kita dah TERMINATE dah Astro hehehe ..kita tak guna Astro dahh ..........

    ReplyDelete
  12. Lakonan dia memang menjadi je tak kira watak ape..ade jugak tengok citer ni masa raya :)

    ReplyDelete
  13. x tgk pun citer nih...remy ishak.klo berlakon memg menjadi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah