Monday, August 25, 2014

Terbaru Ikie & Dhia....

Rindu plak kat Ikie dan Dhia....dapat gambar dari group family whatsaap...terus abadikan dalam blog picisan ni ha....ntah bila nak pi Muar lagi jengok diorang...sekarang kena simpan duit sebab ada family vacation start 12hb -17hb kan...nasib baik dh 3 bulan awal apply cuti dan mmg boss lama dah luluskan...tp pening jugak ni if boss baru x bg cuti...harap2 berjalan lancar la program family kami bercuti...if x...terpaksa la aku undur diri....

Berbalik pada citer Ikie dan Dhia...mcm2 abg ikie ni..dengan Dhia pun dh kena buli dh...terpaksa main cikgu2 dengan abg ikie...


Nampak x muka terpaksa Dhia tu..


Dalam pada terpaksa Dhia senyum  jugak ni...Dhia dah nak masuk 5 bulan kot...lebih kurang Qhaira...dh pandai menyarap dan angkat bontot jugak....pipi dh makin labuh ni...
Dhia dah start transit kat umah baby sitter dan dia sgt2 happy..out of expected sbb ingat Dhia x nak ngan orang lain....good girl Dhia kan..so ibu boleh keja dengan tenang kan....

Mmuah kat Dhia dan Ikie....


13 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah