Wednesday, August 20, 2014

Stunning Realistic Figures Celebrities....

Filipino artist Noel Cruz, transform mass-produced dolls to create stunningly realistic one of a kind figures of celebrities....wow.....its looks real.....macam x percaya jer kan...sebijik dia boleh ukir wajah2 real celebrity terkenal....sungguh berbakat Noel Cruz ni..

Korang tgok satu persatu hasil tangan ajaib beliau.....apakah mass produced? ko google sendiri la eh....













Sikit punya real kan dia lukis....

Kalau aku yang lukis...sampai bongkok 3 pun tak siap tuh...tangan aku x seajaib dia...lempang orang ajaib la kot...hahahaha...teliti betul dia hasl kerja dia kan...x tau la bape lama dia ni amik masa ikut gambar sebenar celebrity tuh...kalau la dapat suruh dia buat muka aku kan best kan...hehehehe....dah start ngarut dah...x pasal2 ada lak yang fengsan kan....ko sape dia nak peduli? retis? celebrity? ahli musik!!! nyah ko dari sini....confirm punya dia x pandang aku...kot Lisa Surihani yer la kot...itupun kalau dia kenal...dah tentu2 brader ni orang Filipino...


9 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah