Friday, August 15, 2014

Kebakaran di Brickfield Petang Semalam

Kejadian petang semalam..time ni hujan ni..tp ada kebakaran...ni view dari luar level aku...
Nampak jugak api menjulang tinggi..x tau kedai terbakar ke...rumah ke...harap2 xde kemalangan jiwa...



Nampak bomba pun tgh bertungkus lumus nak padamkan api...
Macam dh merebak ke lot depan tu kan...menakutkan la....aku mula2 x tau...tp en boss inform...berlari dia masuk bilik dia nak tgok....comel je....

Malang memang tak berbau kan...harap2 xde apa yg teruk....


15 comments:

  1. Innalillah...smg tiada kmlgn jiwa berlaku..

    ReplyDelete
  2. hopefully takde yang terkorban

    ReplyDelete
  3. oh.. takutnya lihat api kan..

    singgah pagi di sini

    ReplyDelete
  4. haha..bos akak sangat comel.. cam budak2 tengok orang main bunga api..

    ReplyDelete
  5. Nasib hujan petang tu. Kalau panas terik mau cepat settel bangunan tu.

    ReplyDelete
  6. semoga kerugian dpt dikurangkan...

    ReplyDelete
  7. terbakar?..okayh, blk kang nk tanye en somi..sbb die pun sama ngan akak keje kt kl sentral..hehe

    ReplyDelete
  8. Ya Allah, punca dah kenal pasti lom kak? dah la sesak situ dengan bangunan kan.... uish, bahyer3

    ReplyDelete
  9. moga tiada kemalangan jiwa brlaku...

    ReplyDelete
  10. Betul tu malang tak berbau...moga takde insan yg terkorban

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah