Monday, August 18, 2014

Grand Launching Coffee Planet @ NuSentral KL

Atas jemputan blogger Bubblynotes.com aku berpeluang ke event Grand Launching Coffee Planet dan the best part is memang NuSentral sebelah opis aku je...heheheh....so dapat la pi terjah kejap....melayankan adik2 kesayangan ni kan....apapun event ni memang superb....selain menjadi medan pertemuan kami adik beradik bloggers yang memang agak payah nak jumpa...dapat jugak aku kenal produk2 Coffee Planet...nak plak aku memang penggemar coffee kan....cuma belum sampai tahap addicted...hehehe...

Event ini dirasmikan oleh Robert Jones, Managing Director of Coffee Planet LLC pada 12.08.2014 dan juga turut dihadiri oleh En Mohd Fadzlan selaku Managing Director of Coffee Planet Malaysia.

Jom tengok apa yang menarik....memandangkan sekarang zaman boikot memboikot so rasanya pembukaan rasmi Coffee Planet ni adalah tepat pada masa kan...at least ada pilihan kalau2 nak mengopi ke...nak lepak2 ngan kawan2 ke after office...kan.....


 sampai2 of course la kena daftar dulu...

 tadaaa....kepelbagaian coffee dari pelbagai negara...ni je sempat snap...

dengan tema "WANT LOVE SHARE THE BUZZ" ,coffee machine di setiap sudut kawasan event..kombinasi warna Merah dan Hitam sangat menarik...cool....

 ini pilihan aku hazelnut

 banyak variant...korang just kena tekan je ikut apa yang korang suka..

 sambil tunggu gaand launching kami di hiburkan oleh pendatang baru dalam dunia seni...Bil Musa...sedap giler suara dia...

dan yang pastinya...part yang di tunggu2...adalah....

Yuna's performance.....

 she is adorable singer...memang sedap suara dan lagu2 baru beliau....
 memang best Acoustic performance by Yuna....sangat2 best....nak cari Album la....nanti aku share video persembahan Yuna eh..

kami 3 beradik yang sangat2 hepi...thanks Dayah sebab sudi amikkan gambar...

Entry ni x habis kat sini aje tau...lepas ni ada next entry...actually ada session meet and greet dimana kami yang terpilih akan bergambar bersama2 dengan Yuna in person...tp adik2 aku dapat la join...aku x sempat sebab nak masuk office balik...sebelum balik office...kami para bloggers di jemput untuk menjamu selera di Coffee Planet...Level 1 sebelah luar...jalan nak ke Monorail station....nanti aku review apa yang best kat situ ok....

Tunggu.....

Coffee Planet Malaysia
Official Website : http://www.coffeeplanet.com

10 comments:

  1. hamboiii dah up dah... iolss pun tak up lagi kak...ngeh ngeh ngeh...tunggu semua orang up dulu... tak sompek ni...

    ReplyDelete
  2. untungla boleh minum kopi...sue x boleh minum...kang nnt pening terus pengsan
    masa mengandung, mak sue byk sgt ratah kopi..hehehe

    ReplyDelete
  3. semangat je muka sally,, kak farah ngan kak suria still gojess booom!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally kalau nampak kopi sama la macam dia nmpak Yong Hwa..eh?

      Delete
  4. perghh! seronoknya dapat jumpa kengkawan kat event camni kan kak :))

    ReplyDelete
  5. saya pun tengah buat bisnes plan pasal kedai kopi ni. hehe. tapi untuk study je, bukan buat betul2..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah