Monday, August 18, 2014

Hutang Entry Raya Dah Langsai..

Punya la lama aku pendam cerita Raya...x abih2 lagi citer raya aku dek akibat kebusyan melanda....macam2 hal la kan....maafkan aku korang...ni je la rasanya last entry citer raya aku...xde tambahan...kalau ada pun citer tentang Dania...aku lunaskan jugak hutang entry aku ni ye...harap2 korang x marah dan x merajuk...lately ni memang sungguh2 aku sibuk.....
Jom tengok posing raya aku adik beradik..even x complete tapi tetap ada...

ni x ready lagi...
kami bertiga je yang ada..Lisa dah awal2 balik...tahun ni turn dia beraya umah mertua...tp pagi tu ada la....
ni pun macam candid...amik gambar suasana kampung mcm ni la...

ni x tau la gaya apa sampai amik buluh jadikan props...
prop paling besar bila jadikan reban sebagai lokasi unik KONON bila bergambar...akiatnya si kudut demam....padan muka...
suka gambar yang ni...kandid pose sengaja namanya...
sapa yang amik gambar ni??

Sapa yang xde dalam gambar2 diatas tu? haaaa dah tentu2 la orang tu yang jadi jurufoto...Dania la...sapa lagi...bleh tahan jugak dia amik gambar...puji anak sendiri...of coz la...dia pembaca setia tau...kang x puji harus sentap...apa pun selesai dah kisah raya aku yang sempoi dan sederhana tahun ni...mengharapkan keindahan tahun depan plak....moga panjang umur dan allah permudahkan....

Habis daaaa......

9 comments:

  1. Tema raya kita samala..ala2 pink...cantiknya suasana kg AS...suka tgk
    Rasa nyaman je duduk kg kan :)

    ReplyDelete
  2. posing kat kampung, susana dia berbeza... menarik gambar raya ni.. cute je

    ReplyDelete
  3. bangga ayam tu bila tengok reban dia masuk blog..heee

    ReplyDelete
  4. pandai damia amik gambar. not bad. best pulak tengah family ramai perempuan, bila besar mesti macam2 leh share kan

    ReplyDelete
  5. Belum dtg mood nk up entry raya..

    ReplyDelete
  6. kire dh xde tunggakan entry raya lg ye...sy nih mcm.ada tp mls nk up entry

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah