Monday, August 18, 2014

Lagi Tentang Coffee Planet

Ok bersua kembali...entry ke 2 pasal Coffee Planet..

Lepas je Grand Launching tuh...kami para Media di kehendaki ke Outlet yang terletak di tingkat 1 bahagian Luar ke arah walkway station Monorail....macam biasa ada jamuan dan jugak meet and greet session yang aku terangkan dalam entry sebelum ni.....

Korang kalau amik perkhidmatan monorail sebelum nak balik tu boleh la singgah kejap...toleh ke kanan dan ke kiri...nampak Coffe Planet dah boleh terjah dah....amacam? ok? lagi ok kalau ajak aku...hehehehe....


korang nampak ni korang jangan lupa terjah tau...

hepp...beratur2....

 American choc cake kot ni....lupa plak tgok tag dia..
 Macaroni bakar...sedap...
 aku rasa garlic bread kot...
 kari daging ke ayam ni...
 nasi beriani...ada jugak spagghetti bolognaise...tp x sempat amik gambar...
 ini deco sebelah dalam ye...actually cantik je bungkusan coffee ni...
 turut dipaparkan tanda harga  kepelbagaian variasi coffee dan seangkatannya
 best kan? bijian coffee yang di grind dan tgok la hasilnya nanti....ermmm....sodap...wangi.....
 Nampak x? pilihan aku dan all time favvy aku adalah Mango+ passion fruit....dapnyaaaa...
 Coffee Planet merchandise pun turut dijual di sini...

termasuk la butterfingers  Short Bread Bites ni....harga?? boleh terjah outlet dan semestinya mampu milik

 pelbagai pastry pun ada tau...mesti sedap2 ni...aku x sempat nak test...

cakes dan muffin...aku nampak RVC dan BVC...

BVC?
Blue Velvet Cake la u olls....

So...peminat2 tegar Coffee.....Coffee Planet has Landed at  in Nu Sentral Mall...

Coffee Planet is a brand that delivers coffee in an entirely new way. Through this unique concepts of cafes, kiosk and etc the brands aims to make specialty coffee available wherever the customers maybe. it is well known brand in the Middle East and with the currebt aggressive rate of growth, it is only a matter of time before it becomes a household name around the world..

Peeps...what are we waiting for....lets taste it....

more details log on :

Coffee Planet Malaysia
Official Website : http://www.coffeeplanet.com

15 comments:

  1. amboiiii vontot beyonce tu nak jugak up ke...muahahahaha...

    ReplyDelete
  2. tuuu diaaa...banyak edisi kak oii...satu dah la..hikhik :D

    ReplyDelete
  3. menarik menarik betul makanannya.. buat saya jadi rasa lapar je..

    ReplyDelete
  4. hamboihhh...sedapnya...terliur nmpk kek yg awesome gitu..;p

    ReplyDelete
  5. Ternampak American Choc cakes....arghhhhhhhhhhhhh tidakkkk...sedappp

    ReplyDelete
  6. seronoknya akak dpt event makan2. kite selalu event makeup2. tringin jugak makan2 ni hehehhh

    ReplyDelete
  7. ermm mesti kena pi cuba ni.. nak rasa kopinya sedap ke tak kan

    ReplyDelete
  8. Blue Velvet cakes...hmmm..Boleh minta wife saya try buat...selalu customer order Red Velvet....:P

    ReplyDelete
  9. hmm malam2 dapat mnikmati kopi mmg sedap kan

    ReplyDelete
  10. Kalau pergi event biasa je lalu Nu Sentral nie....sebab nak menghala ke monorail cuma tak sempat nak review lagi tempat makan kat sini....

    ReplyDelete
  11. menarik ni..sembang teh tarik kat sini pun best

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah