Thursday, August 7, 2014

Reward For Myself.....

Aku jarang reward sesuatu untuk diri sendiri...ececece..statement x leh blah kan...ngeh..ngeh...ngeh....aku hanya pakai handbag mahal2 untuk special occasion je korang...itupun beli time sale...giler kedekut kan....hoiiii bukan kedekut....itu namanya berbelanja secara berhemah.....selagi boleh jimat aku akan jimat...

Meh tgok handbag baru aku....beli kat Parkson The Curve..harga RM600 lebih...after less RM 200 lebih...nampak x berapa banyak penjimatan di situ?





So ari ni aku pakai baju baru....handbag baru....kasut je yang lama untuk Majlis Hari Raya di hotel Istana petang ni.....nanti aku up la citer tu eh....

Ada yang ckp kat aku...buat apala beli handbag Guess ni....jenama dh lama....eh....sukatik aku ler....duit pun duit aku....cantik kat mata aku cukup la.....kan?

Bukan beli handbag sebulan satu....apatah lg setiap bulan sepanjang tahun....hihihihi...

Cantik x korang hanbag aku?

20 comments:

  1. cantik la SA...kaksura pon berkenan..bergaya sakan pergi beraya ni..jeles akak..heee..:)

    ReplyDelete
  2. yer betul.. bukan sebulan sekali pun beli handbag.. kalau dapat sebulan sekali free tu lain lah kann..
    nway nice bag u tu..

    ReplyDelete
  3. Cantik!!! Ok la tu regenya...bnyk jimat!

    ReplyDelete
  4. alamakkk....cantiklah!!

    jeles neh..haha..

    ReplyDelete
  5. betol tu sukahati la kan..cantik ngat beg tu :)

    ReplyDelete
  6. cantik handbag tuh.. sesekali rewardkan diri apa salahnya..

    ReplyDelete
  7. cantiknye kak beg nie.. ape salahnye reward utk diri sendiri..baru ade semangat kan... :)

    ReplyDelete
  8. asalkan kita puas hati semuanya..xmengapa la jenama lama atau baru...duit sendiri bayar juga.. : )

    ReplyDelete
  9. sesekali ape salahnya..nampak elegant :)

    ReplyDelete
  10. Wah wah wah duit aku suka ati aku la kan heheheehe mak aiii ayat ..Tapi mmg betul kan tak kira la brand lama kebaru ke..kita yang nak pakai ..Ikut suka kita la kan ..

    ReplyDelete
  11. Lya pon ada beli jugak Carlo Rino punya hehehhee ..Banyak jugak boleh berjimat bila dapat LESS kan ... Ya la kalau dahh harga RM500+++ boleh jadi Rm200+++ jer apalagi beli jer la hehehhe

    ReplyDelete
  12. TERBAIKKKKKKKK!!! memang lawa betul beg tu ..bak sini pinjam sattt nak melaram kejap hahaha

    ReplyDelete
  13. Haha.Jenama dah lama ye SA. Tapi betul la kan. dah lama dah guess ni.

    ReplyDelete
  14. Cantik... terserlah kewanitaannya di situ.. Tahniah SA.. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah