Thursday, August 7, 2014

Akhirnya...Nasi Lemak Jugak...


Assalamualaikum.....x jwb dosa....

Selamat pagi korang...semalam sgt hectic jadual aku...x dapat nak publish byk entry seperti kebiasaan....byk betul entry aku hutang korang...harap korang  faham eh....hari ni pun sama jugak...aku akan bz start pg ni....packing barang2 nak pindah opis lg......aduyaiiiiiii....baru je pindah nak kena pindah lg.  Tp x pe...ni cabaran dan dugaan namanya ..xde dugaan x berseri hidup kan.....pasal pindah tu nanti aku citer lain eh...

Petang ni aku bertugas kat Hotel Istana untuk vompany punya majlis hari raya....x tau la sempat ke x sampai on time.... 

Aku baru2 ni...x de la baru sgt just masa minggu raya last week la.....mengalami kejutan perut...x leh makan sgt.. duk meratah lauk dan minum air je...x tau knp...mmg pelik...so xdela nak mkn lemang ke nasi impit ke...kuih raya aku mkn gak la tp xde la byk....sampai la semalam....at last...hari ni berselera mkn nasi lemak.....lega betul....
Nasi lemak jugak yg dia nak.....

Korang sarapan apa pg ni.....

22 comments:

  1. sedapnya..macam teringin pulak tapi malas betul nak buat..hehe..fiza breakfast cornflakes dengan susu je kak..simple

    ReplyDelete
  2. sarapan nasi lemak jugak pg nie..hihi.. sedapnye nasi lemak daun pisang.. mnyelerakan.. :)

    ReplyDelete
  3. saya sarapan bihun goreng, ayam goreng dan teh o :D

    ReplyDelete
  4. Hee, saya sarapan cekodok sahaja. Nasi lemak itu pun nampak sungguh menyelerakan.

    ReplyDelete
  5. kita sarapan nasi lemak jugak...hehe

    ReplyDelete
  6. waaalaikumussalam... selamat hari raya..
    sedap nasi lemak tu, saya pun hari Ahad hari tu makan nasi lemak juga...rindu nak makan

    ReplyDelete
  7. nasi lemak pon best. tapi saya sarap kuih je pagi ni

    ReplyDelete
  8. busy sgt tu along.... hope semua berjalanlancar key...along pun kene rehat2 tu kang semput dtg menyerangkan...

    sedapnye along tgk nasi lemak ...abis jek puase 6 ni nak balun nasi lemak bungkus kat kafe laaaa.....rindu dah nieh nasi lemak kafe opis nieh....

    ReplyDelete
  9. Nasi lemak gini la yg sedap sebenarnye..yummehhhh!!!..

    ReplyDelete
  10. alahaiii sedapnya nasi lemak mu kak oiii!

    ReplyDelete
  11. pagi ni I breakfast biskut raya je hahaha..
    lunch karang baru nak makan banyak2 :D

    ReplyDelete
  12. Waalaikumsalam ^-^ wah nasi lemak.. fina jrg dpt makan nasi lemak. huhu . sarapan simple saja, sosej dan air putih.. lunch plak makan tempe dan air putih. alamakk.. t,lebih bgthu lak. ahaaha

    *selamat bekerja :))

    ReplyDelete
  13. sedapnya sis..pindah opis ya.. tabahkan diri mesti byak kerja nak buat..
    btw tadi ada baca kisah sis kat mjalah wanita.. terharu baca.. tq sharing ur pengalaman :)

    ReplyDelete
  14. Waalaikummussalam ... Sedapnyerrr nasi lemak ...

    ReplyDelete
  15. Sejak balik beraya ni tak der sekali pon lagi mengadap nasi lemak ..Nak ekna buatnasik lemak la ...Sedapp jugak layan nasi lemak dlm daun pisang nie..

    ReplyDelete
  16. Nasi lemak pun sedap Kak Suria

    ReplyDelete
  17. haha.. nasi lemak pun okay juga. ^^, saya kalau makan nasi lemak je mesti sakit perut, xtau lah kenapa. -.-

    takpe. nanti dah free, bolehlah update entry banyak-banyak :D

    ReplyDelete
  18. Nasi lemak daun pisng memang best, Hehe

    ReplyDelete
  19. Wahh... awal2 pagi ni tengok nasi lemak tu jadi berselera pulak.. mmg best... :) :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah