Tuesday, August 19, 2014

My Adorable Sister Ever.....


Hey milik siapakah si dia di atas ni? 

Sapa ni....sapa ni....wah2...makin comel dia erk....pssttt.....makan product apa ni dik????apapun tahniah buat my sis kesayangan sebab berjaya dapat kembali bentuk badan asal kan....ehem...makin mengancam sekarang eh...akak dah rasa macam terancam dah ni....badan kena jaga kan....x leh jadi ni...mesti kena workout balik ni...nak2 perempuan kalau dah kahwin tang perut tuh mesti naik...x leh la makan x tentu arah kan....korang ada masalah yang sama macam aku x? asal makan jer tang perut tu makin naik...takde la aku cakap aku nak flet kurus melidi....bukan cantik pun kalau melidi sangat...angin tiup pun tumbang kan...aku ni dah la petite a.k.a rendang...kang kurus sangat x baper nak cantik....
2 minggu lepas aku alami kekurangan selera makan...banyak gak la turun berat badan...naik risau plak aku sebab aku lapar tp selera xde...eh...aku xde makan apa2 ubat tau...vitamin tu ada la...pelik kan....start kena hari ke 3 raya...sampai la last week...baru dapat nak makan...kira selera makan baru kembali la....pas ni nak kena kontrol...sebab dah mula muncit skit perut...heheheh...ada yang cakap terlebih minum air...gila ko x minum air....makan aku masih kawal la...xde la nak telan je....

Well ada yang x kenal lagi adik aku ni.....? meh kenal meh....trust me she is superb okey...peramah...kalau dah jadi kawan memang mesra.... BLOG FARAH... berkawan biar beribu2 kan....nanti korang leh kenal Ash...si cuperboy yang sangat2 handsome....geram jer nak gigit2 si pipi labuh tuh.....ntah bila nak gomol...

Special thanks to my Adorable sis....terima kasih kerana selalu menghiasi hari2 akak...love you ...hope pertalian yang di bina ini kekal selamanya....( dah macam bercinta plak). walau apapun terjadi..kita x kan terpisah...walau apa pun dugaan melanda...akak tetap your Kak Long...dan insyaallah kita kongsi bersama....

8 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah