Wednesday, July 15, 2015

#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015 - Senarai Kuih Raya Pilihan Hati

#Cabaran20Hari - Day 19



Senarai Kuih Raya Pilihan Hati

  1. Rempeyek kacang tanah yang ada ikan bilis
  2. Kuih Mazola
  3. Biskut hazel nut
  4. Kuih Gunting
  5. Kuih Siput
  6. Kuih Semperit
  7. Kek Choc Moist
  8. Tart Nenas
  9. Kuih belanda
  10. Kacang salut
Make sure rumah2 korang semua ada kuih2 ni tau...jangan x keluarkan plak takut aku abihkan...hahahaha...xde la...aku xde la memilih sgt bab kuih2 ni...asalkan ada dah la...lagipun perut terkejut awal2 raya sebab dah biasa berpuasa kan...memang xde la makan banyak tu nanti...


#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015
#day19
#exchangefeedgroup
#kelabbloggerbenashaari

7 comments:

  1. Sepuluh jenis pilihan kena sedia sepuluh balang dik
    Kalau dua meja dah kena sedia 20 balang kuih:)

    Buat SA Selamat Hari Raya maaf zahir batin dari kakak.

    ReplyDelete
  2. hehehe.. ok.. rumah ai takde kuih raya.. tapi boleh masak special untuk u and Dania jugak ur BF..

    ReplyDelete
  3. Banyaknya kuih raya favorite akak.. farah nie sblm raya jer btl2 feel makan kuih raya.. tapi bila raya tgk pun x lalu... pelik kan..huhuhu

    ReplyDelete
  4. saya suka rempeyek dan mazola..satu lagi kerepek pisang..heheh

    ReplyDelete
  5. tart nenas dan semperit tu favourite!

    ReplyDelete
  6. feveret sayaa...no 1 and 7 ! huhuuu..... hr raya yg indahh makan semuanyaaa~llalalalalaaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah