Thursday, July 16, 2015

Kad Raya Ke 8 Dari Blogger Adianez Aida



Alhamdulillah...Kad ke 8 dari blogger Aida...thanks dear...cantik kad raya dia...dah capai target dah tahun ni punya kad raya...aku tampal kat opis jer...itupun bosses macam pelik sebab aku dapat jugak kad raya...hehehehe...aku jawab..i pun ada peminat tau boss...bukan artis2 jer...hahahaha...

Terima kasih daun keladi...tahun depan jom kita buat Nostalgia Kad Raya lagi ye....target banyak skit tahun depan....

Kalau ada yang nak kenal ngan Aida...leh klik link yang aku sediakan tu...

Selamat Hari Raya Aidilfitri....

5 comments:

  1. Salam Aidilfitri buat SA..
    ai takde bagi kad raya.. kalau tak.. mesti terselit dari ai.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. ha ah..tahun depan saya pun nak start berbalas2 kad raya ni..tahun ni langsung tak sedia kad.tahun lepas ada jugak hantar..

    ReplyDelete
  3. SHANTEKK..COZ BYK UNSUR PINKK <3

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah