Wednesday, July 8, 2015

Iklan Aidilfitri Astro Kosong Kosong - Kisah Benar Herman

Antara iklan2 yang di tunggu2 kan...iklan dari mana yang paling menyentuh hati...

jom tgok yang ni...


Setiap insan tidak pernah lari dari melakukan kesilapan. Dan setiap insan berhak untuk mendapat kemaafan. Kemaafan sebenar tidak hanya semasa hari perayaan. Tidak hanya dituturkan ketika azan 1 Syawal.

Nothing much to say....memang iklan ni betul2 menyentuh hati....

Jom sama2 tengok iklan ni....jangan lupa sediakan tisu.... DISINI


14 comments:

  1. setiap kali orang tengok...mesti berair air mata...escp tgk bapak dia...sedeynyaaa

    ReplyDelete
  2. sedih...kat tv dia tak tayang penuh..kan??

    ReplyDelete
  3. Byk yang boleh dijadikan iktibar dalam iklan ini. Ntah la, teringat pada hubby yang memang kenal mereka ini yang tersilap membuat pilihan suatu ketika dahulu dan macam mana happy dia bila tengok mereka ini yang macam Herman berjaya berubah dan menukar takdir hidup mereka untuk berjaya dalam hidup. Yang penting, iklan ini diharap mampu ubah stigma masyarakat Malaysia yang selalu memandang rendah terhadap bekas penagih. Sebab ketahuilah, mereka masih lagi seorang manusia yang mempunyai hati dan perasaan.

    ReplyDelete
  4. Massage iklan ni sangat deep . First time tengok terus tak tekan skip button . Biaselah iklan raya kan :)

    ReplyDelete
  5. air yang dicincang takkan putus..
    tertengok hr tu sekali kat TV wlupun org dah dok viralkan..
    berlinang air mata..sebak di dada

    ReplyDelete
  6. Bohonglah kalau cakap ai tak tersentuh tengok iklan ni..
    Deep..
    Rindu dekat ayah..

    ReplyDelete
  7. Salam, haa dh tgk hari tu kt FB...mmg sedihhhhh...sbb based on true story kan, mmg betul dia yg isap dadah, itu ayah dia..so sedih..T_T sayu tgk..terbaikk lah idea iklan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah