Wednesday, July 29, 2015

Souvenir Dari A.M.E.L F.A.W.Z & MEL MODA.

Orang Memberi Kita Merasa Orang Berbudi Kita Berbahasa

Hi korang...
Seronoknya di dalam dunia blogging ni bila kita menghadiri sesuatu majlis kita akan di titipkan dengan buah tangan dari pihak penaja atau organizer..setakat ni dah banyak jugak yang aku dapat..semuanya kegunaan sendiri dan ada jugak bagi kat kawan-kawan..rezeki yang ada elok di panjang- panjangkan.

Antara cenderahati yang aku terima semasa majlis berbuka puasa lepas...kalau nak up kat sini banyak sangat plak kan..so mana yang aku amik je aku up ok...


Complimentary Single Mask Relaxing Treatment


Scarf dari Mel Moda


Sampul duit raya dari Mel Moda...cantik kan...sayang nak guna..so kita guna tahun depan je la...


Seronok dapat banyak cenderahati..terasa diri ini dihargai ...tp kena la setimpal dengan kerja selepas tu yang perlu di lunaskan..bukan terus boleh lepak-lepak..rehat-rehat kan...so tanggungjawab perlu di jalankan...

Semalam ada cerita panas dan sesuatu berlaku dalam hidup aku...

Cerita yang membuatkan aku panas hati..hilang respect aku kat orang tua dan seseorang yang berjawatan tinggi...speechless la..tak sangka dia boleh berkata sebegitu...nanti aku up kat next entry...

15 comments:

  1. Seronok dan berbaloi kan.. ;)
    Bertabahlah SA dengan isu itu..

    ReplyDelete
  2. Wahh..bestnya..rezeki melimpah limpah..heheehee...

    ReplyDelete
  3. yang sampul biru tu akak takde dapat? sally suka gila guna shawl dia...akak punya design cantik!

    ReplyDelete
  4. best nyer....moga murah rezeki k.sue selalu...

    ReplyDelete
  5. Memang best berblog.. Macam2 boleh dapat.. sebab tu ena makin sayang dengan dunia blog ni

    ReplyDelete
  6. bestnye dapat cenderehati yg kene dengan kita sbg wanita, bertambah syok la..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... murah rezeki tu
    Sampul raya yg cantik kalau tak ada tarikh tahunnya boleh aje guna bila-bila SA

    ReplyDelete
  8. Nak sampul tapi sampul yg ada isi tau...hehehe.

    ReplyDelete
  9. untung sangat ni..alhamdulillah rezeki seorang blogger :)

    ReplyDelete
  10. saya pun kadang2 bagi kat orang barang2 yang pernah dapat untuk review..barang2 tu kalau bagi kat orang lain cuba tu pun satu cara kita untuk promote barang tu...

    ReplyDelete
  11. wah3, heheh, rezekiiiii, best nye diaaaa~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah