Thursday, July 23, 2015

Pemandangan Di Office Hari Raya Ke 5..

Senyap, Sunyi dan Sepi Semua Masih Cuti

Terlebih rajin ke hape si Suriaamanda ni..aku memang apply cuti sampai Isnin la..Selasa aku start keja..nasib la kan...bukan takde cuti tapi aku simpan cuti sebab adik aku nak kahwin 30hb Ogos nanti..for sure kena cuti awal tolong apa yang patut dan tak leh biar diorang buat semua sendiri..lepas tu aku kena simpan cuti bulan September nak menghantar plak ke Perlis. Then bulan 11 aku nak ke Lombok plak staff outing. Ha maunya x padat jadual aku...ngan plan nak ke Jakarta lagi..semua memang kena ada cuti banyak...


Sampai bila la keadaan akan jadi macam ni? senyap je..

Minggu depan la kot...amboi korang..sakana cuti no...berapa kerat je yang ada..dan la time korang ada pun senyap sunyi..bila takde lagi la sunyi...korang ni x reti nak balik koje ke?

mood kerja aku memang dah kelaut dan ke gaung dah...satu hape pun x start lagi...

Cepat la balik korang....

12 comments:

  1. Minggu depan confirm.. penuhlah meja tu semua balik.. ;)
    Pakej dengan ada yang bawak menu raya.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. office saya dah penuh dah. maklumlah semua cina. huhu

    ReplyDelete
  3. rmi yg cuti lg..best la kj tkde org..hehe

    ReplyDelete
  4. hah! mcm padang jarak padang tekukur dah nih.

    ReplyDelete
  5. amboi..lamanya cuti..kosong ofis..:)

    ReplyDelete
  6. cik nor awal2 lg bos panggil msk opis..:)

    ReplyDelete
  7. Wah.. Sunyi sepi... Hehe... Kat sekolah pun masih tak ramai pelajar... Mood cuti lagi..

    ReplyDelete
  8. aman damai la suasana nya..hehhe

    ReplyDelete
  9. mesti bosan giler la kalau sunyi macam ni..huhu

    ReplyDelete
  10. Sunyi sepi office akak..mood beraya lagi ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah