Friday, July 24, 2015

Dried Fruits from Shangri-La Hotel

Rezeki Atas Meja

Tak tau la sapa letak atass meja aku ni...masuk keja tadi tak nampak orang pun...boss pun memang pakat cuti lagi...


Dried Fruits Sedap Ke?

Aku jarang jumpa dried fruits ni so aku jarang makan dan aku tak tau sejauh mana kesedapannya bukan apa aku jenis makan buah yang fresh je..jeruk pun aku x makan sebab memang tak boleh makan..

Pagi tadi tengok ada atas meja..rasanya bos aku yang bagi ni...malas nak bukak dulu sebab x tau sapa yang bagi..nak gak rasa sedap ke tak...ada buah mangga, papaya, kiwi, strawberry kot..tak tau la sebab dh kering kan....

Sapa pernah dan selalu makan? apa rasa dia erk?

Sedap ke?

12 comments:

  1. Sedap juga tapi dried fruit ni selalunya manis dia sangat melampau. Tu yg sekali sekala jak makan

    ReplyDelete
  2. Rezki tu Kak. Try la sdp tu

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki. e'in tak penah mkn pun dried fruits.

    ReplyDelete
  4. kurang juga makan dried fruits ni..huhu

    ReplyDelete
  5. sedap tu...taknak bak sini..hehehe

    ReplyDelete
  6. pernah dan selalu makan..hehe..saya selalu kalau pi beli barang dapur ambik jugak 2,3 paket buah kering..sedap sangt..:)

    ReplyDelete
  7. Meh bagi ai.. sedap.. cubalah u rasa.. tak masam macam jeruk..

    ReplyDelete
  8. lama tak mkn dry strawbery..:)

    ReplyDelete
  9. jarang gak makan, tp org ckp, sedapp.....

    murah ye rezeki kak, hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah