Tuesday, July 21, 2015

Iftar 29 at Kenny Rogers Roaster..

Berbuka di Kenny Rogers Roaster > Tidak Menepati Selera

Hi korang....masih lagi cerita sebelum Syawal...iftar hari ke 29 di Kenny Rogers Roaster..berbuka sebelum pulang ke Seremban malam tu jugak...petangnya mencari persiapan terakhir untuk anak dan diri sendiri..dengan jammed sana sini..settlekan beberapa perkara sebelum bercuti kan...memang mengundang migrain...then decided to breakfast kat KRR ni je...malas nak pi cari tempat lain sebab lepas berbuka nak balik Seremban terus..hari terakhir juga berjumpa sebelum masing2 pulang ke kampung masing2...

jom tengok apa yang best..





Vanilla muffin


Chicken Marinara Spaghetti for me


lupa nama menu..

Aku makan tak habis pun...x tau la kenapa maybe sebab aku sakit kepala and at the same time penat ke sana ke sini kot....

Lega dapat habiskan entry ni...malas plak nak biarkan dalam draft je..memandangkan sepanjang aku bercuti kat Seremban aku xde masa langsung nak online kan...lagipun line maxis macam hape dah..then aku plak blogging guna hp je..so memang x dan la nak update semua yang ada dalam draft tu...

ok gais...see ya next entry....

12 comments:

  1. Bila kita terlalu penat, nak makan pun takde selera..

    ReplyDelete
  2. seumur hidup tak pernah teringin nak makan dekat kenny rogers...entah la...mybe tak masuk dalam selera

    ReplyDelete
  3. KRR ni for me macam muak sikit, I myself dulu pun tak pernah dapat makan habis kalau ke sana.

    ReplyDelete
  4. bulan puasa tahun ni berjaya kurangkan berbuka di luar....

    ReplyDelete
  5. kalau makan muffin tu mesti tak habis..cepat kenyang..

    ReplyDelete
  6. yA AMPUN, sedap lorhh, nyummm3 !!!!!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah