Thursday, July 2, 2015

#Cabaran20Hari~Pengalaman Manis Di Bulan Puasa

#Cabaran20Hari Day 6

Hi korang....

Banyak ke kenangan manis aku sepanjang bulan puasa ni....ikutkan takde apa yang manis melainkan bila dapat banyak invitation..sebabnya bila kita dapat jemputan ke majlis2 tertentu secara x langsung kita dpt meluaskan network kita..dari situ kita boleh promosikan blog dan bertukar2 kad nama...so far kebanyakkan kenangan manis aku berlatarbelakngkan dunia blogger...banyak yg aku belajar ttg dunia blogger ni...paling imanis bila makin dikenali..alhamdulillah..hasil sabar berblogging...walau x banyak mana invitation...tetap x melemahkan semangat aku...bila buat benda yg kita minat pasti ada ganjaran di masa akan datang kan....

Kenangan paling manis bila belipersiapan raya dgn yg tersayang..share pendapat ttg persiapan raya aku dan anak...lg manis kalau dia yg belikan..hahaha..buruk perangai aku kan...

Korang sure ada keangan manis kan....meh la share...sharing is caring kan.  

13 comments:

  1. Dapat ansk sulong dlm bulan puasa. 25 ramadhan ^^

    ReplyDelete
  2. Blogging memang moment yg manis utk dikenang..

    ReplyDelete
  3. lg manis dia belikan tu mmg manis gila ..hehe

    ReplyDelete
  4. berbuka puasa dengan family kot..:)

    ReplyDelete
  5. eeemm.. kenangan.. seperti dalam blog ai.. ;)

    ReplyDelete
  6. kenangan manis masa bljr dlu jela...dlm susah2 duk jauh dr fmly,,,rupanya itulah saat manis sebb xkn lalui dah...:)

    ReplyDelete
  7. kenangan manis ...time berbuka dengan anak dan suami kot..rasa syok je.masing2 berebut makan..hehe

    ReplyDelete
  8. Kenangan manis bila berbuka bersama husband dan family :) lagi ramai lagi meriah.

    ReplyDelete
  9. best la dpt byk invitation :)
    kenangan manis aida ~ bersalinkan ijat 8 ramadhan 3 thn lepas :)

    ReplyDelete
  10. bes nye tersayang belikan persiapan raya.. :)

    ReplyDelete
  11. Kenangan manis pastinya kita tak lupa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah