Wednesday, July 15, 2015

Si Kembar Raya Nak Pakai Tudung

Ragam Si Kembar

Si kembar ni memang makin besar makin banyak ragam...adakala buat hati geram, bengang , panas kan...tp adakala telatah mereka buat aku gelak dan terindu rindu..since mak dah tak sihat sangat nak jaga diorang ni...maka diorang di transitkan ke rumah mertua dak Lisa...haaa..sapa yang di awal2 follow blog aku ni kenal Lisa...dipersilakan tatap muka yg korang rindu sgt2 tuh...di samping 2 orang anak kembar dia yang lasak...tak tambah anak ke..kembar dah besar...itu korang tanya sendiri kat dia ler...tak kuasa nak menjawab la...lama x share kisah diorang dalam blog ni kan...jom baca update tentang si kembar...

Gambar bertudung atas permintaan si kembar..nak cantik macam Ibu....ye la..cantik la...


Lisa disamping anak kembarnya Adeliya dan Aressa


one more snap....


mana satu adik...mana satu kakak ni....erkk...jap...confuse


dah tau dah...yang tutup mata tu si Adik...yang tudung choc tu si kakak...tu pose mintak kuih ke duit raya tu?


Pejam celik pejam celik tahun depan diorang dah masuk tadika dah...dah 5 tahun so kena la pi sekolah...tak tau la nanti macam mana kan...sebab si kembar ni siangnya tido..malam jadi kelawar main sampai pagi...orang sahur dia pun sahur..pelik tul..harap2 lepas ni diorang dapat tido macam orang normal..sebab diorang berdua kan...akal panjang ni berdua ni...ada je yang diorang buat...abaikan keadaan rumah diorang dengan dinding berconteng2 tuh..bukan rumah diorang je...dengan rumah aku pun banyak hasil lukisan diorang ni...kreatif x bertempat...ntah bila nak cat tak tau la...ingat nak upah orang je...mahal la pulak...kalau bab bercakap memang bagi kat diorang...leter kalah Joyah...

7 comments:

  1. Alahai comey aih.. kejap dh besar kan..=D

    ReplyDelete
  2. comel dua2...besar nanti cun melecun nih..heheh

    ReplyDelete
  3. nak jugak tu..xpe, nanti dah besar terus bertudung lagi comel mereka :)

    ReplyDelete
  4. baguslah didik awal2, memula.bg rse best pkai tuudng, lama2 nnti selesa lah..inshaALLAH...
    Cute2 btol kome berduaaa yopppp.hihii

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah