Tuesday, July 14, 2015

Duit Raya Dari Bos Besar Dan Bos Kecik

Setiap Tahun Dania Dapat Duit Raya

Alhamdulillah..setiap tahun ada je rezeki Dania...yes..Dania membesar sebagai anak Malakoff...so dikalangan boss2 aku memang dah kenal sangat2 Dania...tahun ni dapat jugak duit raya walau x semeriah tahun lepas...mama asyik bertukar boss kan....tahun lepas mama dapat jugak duit raya dari boss kecik..tahun ni pun dapat..alhamdulillah



sampul honda dan yang kuning tu dari 2 big boss..untuk Dania


Yang ni salah satu untuk Dania dan mama dari boss kecik...yang pasti untuk mama adalah lumayan...
thanks boss


Alhamdulillah rezeki dari allah....
semoga murah rezeki bos2 semua...tak sabarnya nak beraya ...tak sabar nak tengok kegembiraan di wajah Dania...raya ni semua adalah untuk anak2 jer...bersiap sedia anak2 buah ku...duit raya dah ready...berapa angka jangan di tanya..yang penting ada...kena extra cium pipi mama long ye...anak2 buah sepupu yang lain2 pun kena cium pipi mama long jugak...kalau x..x dapek de duit raya...

15 comments:

  1. Sebagai ibu keutamaan kita utk anak2..kita happy bila tgok ank2 happy kan SA..:)

    ReplyDelete
  2. Wah.. kita pun nak gitu dari mama SA..hehehe..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, murah rezeki anak-anak kan.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...bestnyer dapat kad raya dari boss...

    Selamat Hari Raya dari Bunda untuk SA sekeluarga..

    ReplyDelete
  5. bestnye dpt duit rayaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. Salam, wahhh untung ade bos besar bos kecik, bayk sikit duit raye nye..haha..cantik sampul yg ade kartun tu..hehe

    ReplyDelete
  7. Weee rezeki akak ngn anak.. dan jugak anak2 sedara..hee =D

    ReplyDelete
  8. cik nor dapat jgk dari bos..:)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..murah rezeki raya ni :)

    ReplyDelete
  10. best nyeee..... winkkk* rezeki lebih, bg lebih sikit..kann.hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah