Friday, July 31, 2015

Sydney Oh Sydney...

AUSTRALIAN SOUVENIER KEY RING

Orang Ostolia memang tak sebut key chain kot...diorang sebut Key Ring erk...


Bertambah lagi koleksi yang ada sekarang...ada tersimpan dalam kotak..asyik berpindah randah jer kan...thanks to Hj Burn sebab x lupa bagi souvenir walau ke mana je dia pi bercuti..
Ekceli dah banyak souvenir dari Australia yang aku dapat...entah bila nak sampai ke sana x tau la kan...kalau dapat pi kan best...mudah-mudahan satu hari nanti aku dpat ke sana jugak...mana la tau ada rezeki plak nanti...

8 comments:

  1. syira teringin juga nak ke sana

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah.. mana tau kita bersama2 dapat pergi.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. cantik..best ada banyak buat koleksi :)

    ReplyDelete
  4. amin ! smg ade rezeki sampai sana, huhuu~ ...saya pun ade wish nak g sana, tak kisah lah kalau kejap pun jadiklahhh, kannn ~

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat sourvenir.. tu laa kan, ntah bila laa dapat ke sana..

    ReplyDelete
  6. nsyaAllah..destinasi bulan madu nanti kot/..kan?/heheh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah