Tuesday, July 21, 2015

Iftar 28 at Old Asia Cafe, One Utama.

Old Asia Cafe One Utama, Iftar 28

Hi korang...aduhai Suriaamanda..tak habis lagi citer bab berbuka puasa kan...sorry la korang kepada yang masih tertunggu2 citer raya aku...xde yang menarik pun sebab raya sederhana...aku janji aku up lepas settle semua draft dalam blog ni eh...hahaha..penangan raya kan...

So iftar 28 ...kali ni berbuka di Old Asia Cafe..awal2 dah siap buat reservation..sampai2 di berikan kebebasan memilih tempat duduk sebab masih belum ramai lagi yang datang...sementara tu order siap2 dan mintak diorang hidangkan pada jam 7.30pm...lepas tu jalan2 cari barang untuk anak..hampir jam 7.30pm terus ke Old Asia Cafe ni..tapi sesampai je kat meja tengok2 makanan dah terhidang...erm...malas nak bising...masa berbuka pun dah nak sampai kan..lepak je...oh ye..masa tu dah penuh dah Old Asia Cafe ni...ini pengalaman pertama makan kat sini...


Cafe ni lebih menyediakan masakan ala2 Thai dengan harga yang berpatutan


Kami pilih set dinner untuk 2 pax RM47.59 ..


add on tempura Prawn yang awesome ni


Thai Style chicken slices stir with Thai Basil and Hot Chili...Sedap!


Tom Yam..ok la...


Ayam Goreng Special Half Bird...


Nasib baik sedap...hehehe...aku mula2 argue jugak sebab aku nak makan kat Absolute Thai...tp akhirnya mengalah jugak la sebab org belanja kan...next time la makan kat Absolute Thai tu..bukan xde masa lagi nak makan kan...bukan kedai tu esok lusa dah tutup dah...so..ok la kat Old Asia Cafe ni...sedap semuanya termasuk air  Ice Fizzy Orange...

Korang kalau berkunjung ke One Utama Shopping Centre boleh la makan kat sini...macam2 ada dan ada banyak set yang di tawarkan jugak..ada ala carte dan layanan pun ok walau pekerja ramai warga asing..Ambiance pun ok walau dari masa ke masa agak pack...servis tip top sebab hidangan cepat sampai...

Kepada yang nak mencuba...Selamat Mencuba...

Jangan lupa buat review lepas tu ye...

8 comments:

  1. hehehe..tak hbs lagi iftar ke akak?hehehe...apa yg penting kita up kan..hehehe
    Selamat Hari Raya SA

    ReplyDelete
  2. fuh~ tomyam dengan ayam tu nampak sedapp :D

    ReplyDelete
  3. Tempura prawn tu nampak menarik..

    ReplyDelete
  4. dah la puasa ni..gambar pon nampak sedap..:)

    ReplyDelete
  5. semua nampak sedap..lagi2 tempura tu..

    ReplyDelete
  6. sedap tempura udang n tom yam tu..terliur =__='

    ReplyDelete
  7. saya suke sayur tuhh, hehe..also tom yamm... kalau pedas2 masam, perghh, mantap bebbbb, huhuuu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah