Wednesday, July 29, 2015

SENARAI KABINET BARU 2015

PM Umumkan Senarai Kabinet Baru 2015

Semalam PM kita umumkan senarai baru Menteri Kabinet..semalam kecoh kat mana media sosial especially whatsaap dan facebook...macam-macam viral keluar disebabkan pengumuman ini...ada yang sangat-sangat kelakar dan ada yang terlebih kurang ajar...apa2pun terpulang la pada penilaian masing-masing kan...rombakkan ni tidak dapat mengubah apa-apapun dan hidup perlu diteruskan...

paling win semalam dapat gambar yang kat bawah ni...banyak betul gambar kabinet dapur yang diorang viralkan...macam - macam warna dan design.



Berikut merupakan info sah susunan anggota jemaah menteri dan timbalan perdana menteri persekutuan yang di umumkan oleh PM semalam..


Aku tidak la terlalu taksub dengan dunia politik malah tidak pulak kurang ambil tahu...pengetahuan am ni...kena la ambil tau jugak...apapun berlaku..semoga rombakan ini mampu mengubah pandangan orang ramai terhadap politik Malaysia..mampukan mereka semua membuat perubahan besar?
just wait and see..

8 comments:

  1. tahniah kepada semua barisan kabinet baru...

    ReplyDelete
  2. Cabinet dapur nak ubah selalu tak jejaskan org luar SA - sendiri kena tengok poket
    Tapi cabinet politik mencemar maruah bangsa dan Negara.

    ReplyDelete
  3. yang pasti supplier cabinet macam dpat untung sikit.. haha..
    Bab politik ni semak kepala kalau ambik tahu.. tak ambik tahu pun xboleh sebab ini negara kita..

    ReplyDelete
  4. dah ada kabinet baru buat..
    x rasa nak tukar lagi

    ReplyDelete
  5. kabinet design jugak paling win.huhu

    ReplyDelete
  6. tapi nampak gaya macam rmai yang tak suka kabinet baru ni..kalau saya , saya suka kabinet yang simple dan warna khaki..

    ekekekek

    ReplyDelete
  7. untunglah ramai yg cari kabinet baru plakk, huhuuu~

    smg rombakan ni memberi faedah pd semua pihakkkkk.........kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah