Thursday, July 30, 2015

Kuiz FB dikatakan Game Tilik Nasib?



Kelakar la...

Habis semua plak x boleh...orang stress kerja saje suka2 main kuiz ni..dikatakan macam xde iman la plak...susah tul la ada ustajah FB ni...ada je yang nak dijadikan bahan...kalau x suka tgok or x nak buat tak payah buat..x payah la nak jadikan viral..xde pun niat aku nak menilik nasib...just suka2 je pun...susah bila ada yang mentality macam ni..tak leh nak bezakan permainan dan kenyataan...wake up la...banyak lagi benda aku nak buat selain dari menilik nasib...thanks to someone yang PM aku tadi and siap cakap aku takde iman menyokong game yahudi buat untuk sesatkan umat islam,,kalau ko rasa ko tak sokong mana2..pesal ko ada FB erk...poyo lebih la lu...takpe la..dah selamat aku unfriend ko..aku tak perlukan orang2 negative di sekeliling aku....

15 comments:

  1. nk try jgk. muehehe. bagi link yg ni kak. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://miniquiz24.com/MiniGame/Index?ml=19&gid=5627848-65642289

      Delete
  2. selagi kita tak obses dan percaya bulat2 rasanya tak jadi masalah. betul tak kak? sy ada jugak baca mcm horoscope tuu tapi tak percaya pun. kita orang Islam sendiri tahu benda macam tu tahyul. hahahaa. apa laa pemikiran orang yg nak melenting je ni. entah2 dia pun buat jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong, just untuk suka2 aje.
      syok sendiri je konon. hehehe

      Delete
  3. Pernah je buat kuiz tu..suka suka je..takdela sampai tahap nak percaya semua tu kan...

    ReplyDelete
  4. just for fun..bkn tilik nasib..huhu

    ReplyDelete
  5. kahkah....ramai jugak dlm frndlist sy buat benda ni..tapi tgok semua buat utk suke2 ..xde pun yg prcaye..

    ReplyDelete
  6. sekadar mengingatkan mungkin..fikir positive :)

    ReplyDelete
  7. tak suka tak payah buat..
    tak suka tgk pun takyah tgk org buat..
    dah..setel!

    ReplyDelete
  8. hehehe.. boleh cuba tu SA.. kalau dapat setahun kembar 2.. Alhamdulillah.. capai target.. ;)

    ReplyDelete
  9. ahahahaha... kite pon main benda ni....

    3 girl 3 boy...

    anak kite 2 girl 2 boy je pon....

    suka suki pon orang nak sound2 gitu yaaa...

    hermmm ... abaikan je lah org macam ni.... hehehe

    ReplyDelete
  10. well, ustajah tu beri pndapat je kot, kite yg bertindak sndiiriii,
    so lantak p lahh, niat di hati, sape je yg tahuuu, ye dakk... hhehe

    ReplyDelete
  11. tp kalau akkakkk, nak brpe org anak lg agknye?? hehehe

    ReplyDelete
  12. tengok ramai yang main benda nih.. tapi selalunya jawapan yang tak logik laa..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah