Tuesday, July 14, 2015

Kad Raya Ke 6 dan 7 dari Blogger



Semalam adalah hari yang paling bz dalam hidup aku...

tak dan nak belek blog semalam...inipun entry auto publish...buat siap2 sebab aku tau ari ni memang aku bz...so..seterusnya kad raya aku dapat dari Sally Samsaiman dan Normi Nieza...thanks so much ye...macam x sempat nak balas kad raya Normi. Sally aku dah hantar awal2 dah...sampai sekali 2 aku bagi dia kad raya..hahahaha....
Kad raya ni penting sebagai pengganti diri kan...walau zaman dah moden tapi budaya memberi kad raya ni lagi best kot dari dapat kad raya digital..kalau tak kita yang teruskan budaya ni sapa lagi kan...tak kan satu2 budaya yang kita selalu amalkan dibiarkan pupus ditelan zaman...

psst...pernah dapat tak kad raya yang siap ada lagu2 tu?

hahahaha...zaman menggedik dulu ada la kot...itupun secret admire bagi kot...inipun adik aku cakap..aku yang paling banyak dapat kad raya....

9 comments:

  1. Kad raya bunyi2 tu ai pernah bagi dekat mak.. hehehe.. terkejut mak bila buka terus bunyi lagi.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  2. dah lama tak terima kad raya.....

    ReplyDelete
  3. best la dapat kad raya ada muzik..

    ReplyDelete
  4. janji yang saya punya sampai..:)

    ReplyDelete
  5. kad dari kak ana sampai tak SA

    ReplyDelete
  6. Salam, wahhh dpt kad raya..tahun ni sy mls nak exchange or minta kad raya..hahaha
    kad raye bermuzik? tak penah dpt sbb zaman2 kad raya dulu belum couple dan takde peminat..
    hahaha

    ReplyDelete
  7. bestnya dpt kad raya kan.. farah igt lg dulu time sekolah byk la dpt kad raya..siap boleh gntung kt ranting pokok hiasan kt rumah..meriah dgn kad raya..rasa bangga jer dpt byk kad raya dari kwn2..tp skrg dh tak mcm dulu dh..huhuhu

    ReplyDelete
  8. banyak dah kad raya akak ni..seronoknya

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah