Tuesday, July 7, 2015

#Cabaran20Hari Puasa / Raya 2015 - Lagu Raya Pilihan

#Cabaran20Hari - Day 11

Pelbagai lagu raya dah makin rancak di mainkan x kira di corong2 Radio atau di mana2 mall...kemeriahan semakin terasa kan...korang ada lagu yang korang suka ke?aku sebenarnya suka muzik...suka semua lagu raya..tapi ada la 2-3 lagu yang aku suka dan akan dengar tiap kali tiba raya..

jom tgok lagu apa yang aku suka...


Senandung Hari Raya Untukmu - Dayangku Intan




Pulanglah - Aishah



Airmata Syawal - Siti Nurhaliza



itu je la setakat ni yang aku boleh tepek kat sini...
ikutkan banyak jer lagu raya yang aku suka especially lagu Ziana Zain ngan Awie...tp malas nak cari...guna hp macam payah skit nak buat entry...ini pun sebab #Cabaran20Hari ni..aku cuba la buat yang terbaik...belum nak mengalah lagi...

#kelabblogerbenashaari
#Exchangefeedgroup
#Day11


11 comments:

  1. aah memang lagu raya antara lagu yang evergreen.
    saya pun suka lagu-lagu yang amanda senaraikan tu.
    Tambah lagi: lagu black dog bone (cahaya aidilfitri), lagu siti nurhaliza (sesuci lebaran) & banyak lagi la.. boleh dikatakan hampir semua lagu raya best belaka lah..

    best simpan dlm MP3 teman spjg drive blk kg..

    Ketahui 10 cara menangani stress

    ReplyDelete
  2. air mata syawal tu memg sedih kot! no wonder laa siti nyanyi pon boleh nangis

    ReplyDelete
  3. waaaaa.. semua lagi nih sedap2. ^_^ lagu raya yang evergreen lagi best kan.

    ReplyDelete
  4. lagu-lagu raya terbaik...tapi sekarang ni lagu-lagu raya ntah apa2...
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  5. semua lagu raya ni pon best......

    ReplyDelete
  6. cik nor suka lagu dendang perantau..:)

    ReplyDelete
  7. part bila dengar lagu sedih.. automatik rasa nak nangis.. uwaaa... moga2 ai dapatlah balik kampung raya kali ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah