Wednesday, July 8, 2015

Nuffnangers Who Recently Viewed My Blog...

Tanpa Mereka Siapalah Aku

Hi korang...aku sebenarnya nak ucapkan ribuan malah Jutaan terima kasih pada mereka2 yang selalu singgah blog aku yang x berapa nak best sangat ni...terima kasih tak terhingga..x mampu aku nak balas jasa baik diorang ni..apa yang mampu aku buat cuma luahkan di entry ni dan berkongsi dengan readers2 yang lain...

Jom kita tengok siapa yang kena....



  1. http://cputsungai.blogspot.com/
  2. http://mummyayu.blogspot.com/
  3. http://www.sayaiday.com/
  4. http://www.azhafizah.com/
  5. http://alongwawaerna.blogspot.com/
  6. http://missbbydua.blogspot.com/
  7. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/
  8. http://satujanjikita.blogspot.com/
  9. http://hanidamoss.blogspot.com/
  10. http://kanvaskehidupanku.blogspot.com/
  11. http://shalmilanadya.blogspot.com/
  12. http://gadeez-dec.blogspot.com/
  13. http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/
  14. http://www.rosmizaali.com/
  15. http://sallysamsaiman.blogspot.com/
  16. http://mamatisya.blogspot.com/
  17. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/
  18. http://cammylia.blogspot.com/
  19. http://aniesandyou.blogspot.com/
  20. http://nurmimy.blogspot.com/
  21. http://sella-shahbudin.blogspot.com/
  22. http://lynndamya.blogspot.com/
  23. http://aizamia3.blogspot.com/
So...korang2 yang nak kenal mereka2 diatas boleh la klik kat link tu....trust me mereka sangat2 peramah..jom follow mereka dan pasti mereka akam follow korang jugak...huii banyak tuh aku nak blogwalking...ada yang aku x jumpa link plak tuh...mana yang dalam senarai nuffanggers tu if aku x letak link..korang inform aku tau....

ok korang...selamat Blogwalking...follow la mereka untuk menambahkan ukhwah dalam dunia blogging...we support each other ok?

14 comments:

  1. ok..tak de dalam senarai..nak merajuk bawah meja lah..hahhahah..banyak jugak yang saya baru kenail ni..

    ReplyDelete
  2. jom blogwalking..terima kasih jugak kak :)

    ReplyDelete
  3. alahai.. time cengginilah line tenet kat rumah buat hal.. gggrrr.. nak blogwalking pun susah.. huhuhu...

    ReplyDelete
  4. he he ...ada dlm senarai... :-)

    ReplyDelete
  5. ada dlm senarai..tgh free bole BW kwn2

    ReplyDelete
  6. Salam, yeayyy termasuk jugak even sipi2 nak terkeluar, hahaha..okay, nak jenguk2 jugak diorang ni (n_n)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah