Friday, July 10, 2015

Terima Kasih Buat Mereka...

Dunia Blogger Yang Indah

Hati berbunga riang bila dapat kad raya yang ke 4 dari rakan blogger Khathy R' Bain terima kasih yang tak terhingga buat khaty...aik baru dapat 4 keping je ke...ye laaa...ini tahun ke 2 aku buat segmen Nostalgia Kad Raya...kita tgok tahun depan plak...sebab tahun depan aku ingat nak tempah kad raya khas....kena tempah awal2 la kan so xde la istilah lambat hantar kad raya....


terima kasih tak terhingga juga buat  blogger Akif Imtiyaz iaitu Lya...aku antara peneka paling hampir mini GA dia....alhamdulillah memang keychain Kelantan tu...menambahkan lagi koleksi nampaknya....


terima kasih...seronok bila ada yang menghargai...semoga jalinan persahabatan di alam maya ini akan berterusan ke alam reality...bukan senang nak jadi blogger kan...tapi bila dah berada di zon selesa dah makin seronok..tp ingat...kerja dan kewajipan jangan di lupa...aku blogging selain dari memenuhkn masa yang terluang, lebih kepada ingin menambah pengetahuan dan juga menambah pendapatan..
yang penting niat dihati kan....

11 comments:

  1. Bestnya dpt kad raya..ehekkk

    ReplyDelete
  2. memang indah nya ada kawan blogni...
    tahniah...

    ReplyDelete
  3. bagus blogger mengembalikan zaman kegemilangan kad raya.. hope kembali menjadi trend satu hari nanti

    ReplyDelete
  4. Sally belum sempat lagi buat entry..huhuhu

    ReplyDelete
  5. best kan dapat sesuatu dari blogger :)

    ReplyDelete
  6. memang seronok jadi blogger..saya yang sekadar blogger tak keluar rumah ni pun rasa betapa seronoknya jadi blogger..dapat kawan yang baik dan best..heheh

    ReplyDelete
  7. Akak..silap tu..keychain dari kelantan tu dari mama3farhana..cik nor pon dapat..:)

    ReplyDelete
  8. cik nor baru dapat kat raya dari uzu jer..:)

    ReplyDelete
  9. Huhu naper plak dari Lya ..Akak ni silap pandang no kak huhu

    ReplyDelete
  10. best nyer...
    rasa dihargai kan?

    ReplyDelete
  11. Tahun ni takde fokus pun pada kad raya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah