Tuesday, July 14, 2015

#Cabaran20Hari Puasa / Raya 2015 - Nostalgia Kad Raya

#Cabaran20Hari - Day 18


Bercerita pasal kad raya memang seronok...
Seronok kalau dapat banyak kad raya x kisah la dari kengkawan perempuan atau lelaki...admire ke hape ke kan..aku pernah dapat kad raya sampai beratus2 masa lepasan SPM...hehehhe...masa tu ramai kawan2...hari2 ada je posmen hantar ke rumah...mak abah pun pening...seronok weh zaman remaja...
Cumanya sekarang ni aku cuba menghidupkan kembali Nostalgia kad raya ni...seronok...walau pun ada yang tak balas...tak apa sebab ianya suatu kepuasan...insyaallah tahun depan aku nak buat Kad raya aku sendiri...disamping tu nak tukar domain jugak...sedang merangka2 make over rumah alam maya aku ni dulu...dah dapat konsep baru tukar...untuk pertengahan tahun ni aku mencari identiti dulu...ececece...
Hey aku nak announce...aku berjaya dapat 7 keping kad raya tahun ni...satu pencapaian yang membanggakan tau...aku target 10 keping...nampaknya macam xde jer nak bagi lagi ni...hahahaha...


10 comments:

  1. Seronok kan dapat kad raya..
    ai nak cuba buat tahun depan.. ;)

    ReplyDelete
  2. Dulu zaman kecik kalau dapat kad raya bukan main gantung, padahal dapat daripada jiran sebelah rumah atau kawan2 sekelas kat sekolah je :)

    ReplyDelete
  3. zaman dulu excited gantung kad raya kak

    ReplyDelete
  4. Bset kan kak SA bila dapat kad raya :)

    ReplyDelete
  5. akak sy hantar kat akak..dah terima ke blom?

    ReplyDelete
  6. may b lepas raya dah kot..hihik

    ReplyDelete
  7. kalau x kita yg idup kan nostalgia ni, sape lagi kan.
    lgpun, alam maya ni x berjumpa.
    kad raya pengganti diri la :)

    ReplyDelete
  8. seronok masa dulu banyak dapat kad raya kan..

    ReplyDelete
  9. BETUL,DULU TUKAR2, SKRG....IDOK LAGI...WTSAP TERUS.... so harap pd blogger2 jela,,join segmen nk kad rayaaa, ahahahhaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah