Thursday, July 9, 2015

Iftar 17 Bersama Housemate

Hari ni dah iftar yang ke berapa dah,.aku masih up gambar makanan untuk iftar yang lepas2...nampak sangat kelembapan aku di situ...nak buat macam mana bila blogging guna hp jer kan...semuanya terbatas..sikit haribulan lagi confirm data internet handphone habis....sabar jer la..

ok Ahad lepas berbuka dengan housemate..ini je la lauk pauk kami masak...makan pun berdua je kan...


Tomyam Udang Harimau campur Ayam


Telur Dadar


Sayur kacang buncis dan brocolli goreng ikan masin

Alhamdulillah...walau berdua jer tapi tetap meriah...x abih gelak ketawa...ada je cerita kami kongsi bersama..sebenarnya kami berdua pretend...dalam hati tuhan je tahu macam mana rindunya pada family..minggu ni aku nak balik jugak Seremban...rindu nak tengok muka Mak ngan Abah...especially muka anak dara aku tu...pas tu nak pi cari kasut raya dan baju raya tambahan untuk dia..macam dah last minit kan..tp biasa la aku...memang semuanya last minute..nasib baik baju kurung semua dah siap tempah...

13 comments:

  1. ms skrg ni tengok telur dadar pun sedap kak

    ReplyDelete
  2. omelete tu betul2 mengancam..... haishh silap betul tengok waktu tgahri ni... haha

    ReplyDelete
  3. SA sedapnya tgk tomyam tu....:)

    ReplyDelete
  4. brokoli tu biasanya ai buat goreng tepung je.. macam yang ai post dalam group kita tu.. hehehe..
    mesti Dania happy this weekend..

    ReplyDelete
  5. tomyam sedapnye laa menghirup along....lieya kalo buat tomyam wajib celur bihun sikit haahahahaah.... kudap2 mkn bihun tomyam plak lepas makan nasi....

    ReplyDelete
  6. Tomyam tu menggoda iman dikkk oiiii. Akak dah siap beli tomyam untuk sahur tadi, tapi tak terbangun sahur...uwaaaaa. Tapi takper, jawabnya malam ni buka puasa makan tomyam.

    ReplyDelete
  7. bestnya mkn tomyam msk sendiri..cik nor asyik beli jer..huhu

    ReplyDelete
  8. last minit baru best..shopping sambil layan2 lagu raya le..ehehe

    ReplyDelete
  9. Last minit sgt mencabar...tapi best

    ReplyDelete
  10. sedapnya tomyam.bulan puasa ni tak pergi kedai nak membeli..nak buat sendiri memang tak menjadi sedapnya..huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah