Tuesday, July 28, 2015

My New Baby...


Hi korang..

Perkenalkan my new baby..ahaks...mengada je lebih..koleksi terbaru..sesekali reward diri sendiri..wanita dengan perfume memang x boleh dipisahkan..untuk tampil yakin dan segar setiap hari..takkan nak biar badan xde bau langsung kan..lari plak org kang..elok ada ramaikawan terus x de...
Ini first time aku beli The Body Shop yg Water Lotus ni.. sebelum ni guna yg bau rose dan White Musk..paling suka dulu Poison...memang bau dia kuat lebih dari 8 jam...lepas ni nak beli lagi la...sebab aku ada berkenan satu lagi bau...

Total damage for Body mist and eau de parfume ni RM167.90

Dapat free membership dan voucher RM15 untuk next purchase..

Tu yg buat aku x sabar2 tu...dah lama tinggalkan tabiat perfume collector ni...

Pas ni nak start balik..

Korang suka perfume jenama apa?

Jom share...



19 comments:

  1. dah lama tak beli body shop.
    tp sekrg jual perfume ori rejcted kak..
    meh order..hehe

    ReplyDelete
  2. dah lama x beli perfume. hiii. sebab yg Body shop hari tu x abeh2 lagi.. suka body shop jugak.

    ReplyDelete
  3. dah lama takde koleksi perfume ni..hehe

    ReplyDelete
  4. falsya skang xleh nak pakai perfume kak..lg sedihhhhh..

    ReplyDelete
  5. Adik suka Gucci Flora dan Gucci Guilty... ;-)

    ReplyDelete
  6. Bagi ai bau sikit boleh.. hehehe..

    ReplyDelete
  7. Wah da perfume baru msti wangiii

    ReplyDelete
  8. saya paling suka sekali CK Euphoria..sedap..tapi yang tu jarang pakai..
    sebab sayang..yang selalu pakai signoria..sedap bau dia..tak kuat..
    lembut je,pakai hari2 pun boleh..

    ReplyDelete
  9. la.. ingat baby baru sungguh.. hehe

    ReplyDelete
  10. sy suka perfume ralph lauren....tahan lama....dulu sy pun suka pakai perfume bodyshop ni...wangiiiii....hehehe

    ReplyDelete
  11. wahhhh harum mewangi lahhhh... dah lama x beli perfume huhuhu....

    ReplyDelete
  12. Body shop vanilla.
    Ada juga guna avon tp dah x ingat nama..

    ReplyDelete
  13. Salam singgah sini...wahh....wangi...

    ReplyDelete
  14. jrg pkai perfume..tp suke bau prfume carolina herrera

    ReplyDelete
  15. cik nor jarang pakai perfume..sendiri pakai..sendiri pening..hehe

    ReplyDelete
  16. Fiza pun baru terjah TBS beli perfume favourite vanilla tu..semua perfume TBS memang best.kalau banyak duit dah bertukar setiap bulan try semua jenis..hehehe

    ReplyDelete
  17. harga memang win kt sane, tp bauuu freshh, sedap bermanja ngn produk body shop ,,
    winkkk *

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah