Friday, July 31, 2015

Chicken Salad Lunch Today...

Chicken Salad Swiss Oven

Aku mengalami masalah kekeliruan selera...ekceli tekak tengah sakit..memang nak cari sup2 je..pas tu masing2 malas nak pi NuSentral..erm..pi Swiss Oven je la..nak order Shrimp Spicy Olio...dah habih plak...alahai sedihnya la hatiku....perut yang dah lapar merajuk order jer la Chicken Salad ni...tambah topping Thousand Island...xde la kenyang sangat...tp ok la


For me menu Chicken Salad ni sesuai untuk mereka2 yang diet...dengan sayur-sayuran yang sangat2 segar dan makan krupp krapp...siap ada cheese...x ingat plak nama cheese tu...parmesan ke apa ntah...abaikan lah...

Masa aku draft entry ni dah kul 6.30pm..tetiba perut aku lapar semula...alahai...tadi takde selera...ni aku masih kat opis...masih blom balik lagi....takpe la..malam kang la ajak cik abg tu pi makan..nak cari mee sup jugak la...tekak ni sakit..badan pun masih rasa nak demam..banyak betul dugaan...sakit tu penghapus dosa kan...aku bukan maksum sampai xde dosa langsung...eh..eh....

16 comments:

  1. pcl mmg suka salad mcm ni..lapaq terus.

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaaa...rindu nak buat lagi !

    ReplyDelete
  3. KC suka salad!! and swiss owen,milik Datin Fairos yang sempat kc kenali .. makanan kat situ sedap.

    ReplyDelete
  4. Simple je.. Tapi nampak sedap..

    ReplyDelete
  5. ai suka.. salad yg segar.. sedap..

    ReplyDelete
  6. salad mmg sedap kak..
    bg yang gemar la..hehe

    ReplyDelete
  7. Salam, wahhh sedapnyaa...lama xmakan western cmni...

    ReplyDelete
  8. mane nk cari tgh2 malam bute ni tekak oiii haha

    ReplyDelete
  9. sedap..tapi tu lah cepat lapar balik

    ReplyDelete
  10. memang nak try makan mcm nii, tp nk cari semua yg less carbo per serve.....

    sedappppp, bile lapor balikk,, minum air suam bebanyaakkkk, kannnn

    ReplyDelete
  11. kalau makan nih, mesti tak kenyang..

    ReplyDelete
  12. saya tengah diet ni..makan sayur2 je..harap2 boleh kurus macam SA..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah